Subject: Fogadóóra az építésszel // Lars Müller a KÉK-ben // SHARE konferencia

  
Ismerkedj meg a KÉK co-working iroda alkotó csapataival. Az este során többek között a Nanavízió, a batlab vagy az AA Építészműhely csapata mesélnek műhelytitkokról, munkáikról. A sztorizás után egy kötetlen házibulira várunk saját készítésű finomságokkal és természetesen építész sörrel. 

A fogadóóra limitált és regisztrációhoz kötött, melyre itt tudsz jelentkezni.

Helyszín: KÉK (1111 Budapest, Bartók Béla út 10-12.)
Időpont
2017. október 12. 19:00 KÉK.
 POP UP KÖNYVVÁSÁR 


2017. október 9-13. KÉK

A Design Hét Budapest / Budapest Design Week Nyitott Stúdiók program keretében a KÉK vendége Lars Müller, a neves svájci kiadó alapítója, aki építészeti és design könyveiből személyes válogatást adományozott a KÉK könyvtárának. A Design Hét alatt megvásárolhatóak lesznek a kiadó legújabb könyvei. Nézzetek be hozzánk és válogassatok a ropogós példányokból!
 ELŐADÁS 


2017. október 13. 19:00-20:00 KÉK

A Design Hét Budapest / Budapest Design Week program keretében Lars Müller az Analóg Valóságok című előadásában arra keresi a választ, hogy mennyire mondhatunk le a fizikai és analóg tapasztalatokról anélkül, hogy elveszítenénk a valóságérzékünket. A valós idejű élmény mint érzület kiment a divatból. Itt az idő, hogy visszaszerezzük. Az új avantgarde analóg.
 WORKSHOP  

Analóg Valóságok. Borítótervező workshop

2017. október 14. 10:00-16:00 KÉK

Intenzív műhelymunka a borítótervezésről Lars Müllerrel a Design Hét Budapest / Budapest Design Week keretében. A workshop során a borítótervezés aktuális kihívásait járjuk körbe, elsősorban a szakmai és művészeti tárgyú könyvek esetében. Arról is szó lesz, hogy tervezőként miként védhetőek a művészi ambíciók a marketing és a kereskedelem olykor kíméletlennek ható szempontjai mellett? Milyen a jó könyvborító? Jelentkezni ITT!
KONFERENCIA

SHARE Budapest építészeti konferencia

Határidő: 2017. október 16. 9:30 Radisson Blu Hotel BUDAPEST

A SHARE építészeti konferenciák évek óta hoznak el Közép-Európába nemzetközi hírű tervezőket, hogy személyesen mutassák be legfrissebb díjnyertes projektjeiket. Az idei lengyel és román konferenciák után Budapestre érkezik az angol nyelvű építészeti előadássorozat, ahol hét európai és négy magyar iroda vezető tervezői mutatnak be friss projekteket. Ritkán lehet ennyi elismert nemzetközi építésszel találkozni egy helyen Magyarországon, ráadásul a Budapesti Építész Kamara és a Kortárs Építészeti Központ együttműködésének köszönhetően az ABplus events által szervezett konferencia a közönség számára ingyenes, a kamarai tagok 3 továbbképzési kreditpontot igényelhetnek a helyszínen.

A konferencián a részvétel előzetes ingyenes regisztrációhoz kötött, amelyet az alábbi linken lehet elérni: http://budapest.ieriff.eu/2017-regisztracio- hu/

KORTÁRS ÉPÍTÉSZETI KÖZPONT - KÉK 
HUNGARIAN CONTEMPORARY ARCHITECTURE CENTRE 
M: +36 30 522 5994
E: info@kek.org.hu
LikeTwitter
Kortárs Építészeti Központ1111, Budapest, Bartók Béla út 10-12., Hungary
Bármikor leiratkozhat vagy módosíthatja adatait.

Technológia:
GetResponse