Subject: 🎬 Kezdődik a Budapesti Építészeti Filmnapok 🎥

13. Budapesti Építészeti Filmnapok 
2021. március 4 - 13.
Március 4-én kezdődik a 13. Budapesti Építészeti Filmnapok, ahol 17 film debütál a magyar közönség előtt! A fesztivál ideje alatt világkörüli utazáson vehetnek részt az épített környezet szerelmesei a Római-parttól Koppenhágán át, bejárjuk Londont, Marseillet, Dubajt ahonnan San Francisco felé vesszük az irányt. A filmek a távmozi online vásznán lesznek közvetítve. 

Van már jegyed?


A fesztivál filmjei csak Magyarországról érhetőek el.



Nemzetközi MoziPremier


Bastien Simon rendezésében a Les Grands Voisins, A Megálmodott Város először nemzetközi vásznon!
Nem hagyunk most sem extra tartalmak nélkül! Megismerkedhettek Thomas Piper rendezővel, aki az Öt évszak – Piet Oudolf kertjei kapcsán Köves Bálinttal beszélget. Polyák Levente interjút készít a Melyik az igazi? Másolt városok valódi életének rendezőjével, Benoit Felicivel és a Molekulák című film rendezőjével, Andrea Segrevel. 
A rendezői interjúkat a vetítések után követhetik figyelemmel a filmek nézői.
Thomas Piper                                              Benoit Felici                                               Andrea Segre
KÉK Kártyával az Építészeti Filmnapokon!

Az új KÉK Kártya tulajdonosok ingyen tekintheti meg az Építészeti Filmnapok filmjeit, elköteleződési szinttől függően egyet vagy az összeset! Válthatsz egy jegyet vagy bérletet a teljes filmnapok idejére.

A VilágosKÉK Kártyával kiválaszthatod kedvenced vagy megoszthatod az élményt valakivel a KözépKÉK Kártyával, ha felkészültél a 10 napos filmmaratonra, akkor válts be bérleted a SötétKÉK Kártyával.


A KÉK Kártyák további előnyeiről többet megtudhatsz a KÉK15 honlapon, ahonnan meg is veheted KÉK Kártyád!



A KÉK15 webshopjából rendeld meg kedvenc építész söröd! Hűtsd be a K15-Támogatói söröd a filmek mellé, oszd meg barátaiddal, koccintsatok az Építészeti Filmnapokon Építész sörrel.
Az Építészeti Filmnapok fő támogatója idén is a Graphisoft, akinek a világ második legmagasabb épületéről szóló kisfilmjét szívesen ajánljuk hangolódásként a fesztiválunkra. 
KORTÁRS ÉPÍTÉSZETI KÖZPONT - KÉK 
HUNGARIAN CONTEMPORARY ARCHITECTURE CENTRE 
M: +36 30 522 5994
E: info@kek.org.hu
Like
Kortárs Építészeti Központ1111, Budapest, Bartók Béla út 10-12., Hungary
Bármikor leiratkozhat vagy módosíthatja adatait.

Technológia:
GetResponse