Subject: 🏙️ ArchiKids_VárosÁlmodók | Jelentkezés foglalkozás megvalósítására

ArchiKids_VárosÁlmodók

Jelentkezés foglalkozás megvalósítására | NYITOTT STÚDIÓK


A Kortárs Építészeti Központ immáron hatodik alkalommal, ezúttal 2024. április 27-én rendezi meg a budapesti ArchiKids_VárosÁlmodók programot. Idén több helyszínnel, eseménnyel, partnerrel és foglalkozással szeretnénk bővíteni a rendezvényt.

Az ArchiKids program keretein belül a látogatók lehetőséget kapnak, hogy betekintést nyerjenek az építész stúdiók hétköznapjaiba.


Kiket várunk?

Várjuk azon építész irodák, építészeti stúdiók és urbanisták jelentkezését, akik tudnak azonosulni vagy újat nyújtani épített környezeti nevelés és foglalkozás terén, illetve akik szívesen megvalósítanának egy, vagy több foglalkozást a program keretében!


Tervezett foglalkozások:

Installáció építés, makettezés, "Nyitott Stúdió" látogatás, vezetett specifikus városi séták,  interaktív városi játék és társasjáték, térképes kutatópálya, LEGO modellezés, VR, valamint bármilyen új kezdeményezésekre nyitottak vagyunk.


IDEI MOTTÓNK: Panelházak // Építkezés elemről-elemre 

A világszerte rendszeresen megszervezésre kerülő ArchiKids eseményén a gyerekek megismerkedhetnek a bennük rejlő építésszel, aki alkotja, formálja és időnként újra álmodja a városi tereket.

Az esemény során egyéni- és csoportfeladatokkal, küldetésekkel és játékokkal keressük a válaszokat és lehetőségeket a jövő generáció szerepének jelentőségére.

Hogyan tudjuk partnerként kezelni a gyerekeket a városi tér alakításában? Hogyan irányítsuk figyelmüket közvetlen környezetük megfigyelésére, tudatos értékelésére? Milyen struktúrák makett szintű megépítésével tudjuk tovább érzékenyíteni eddigi téri tapasztalataikat?


A fenti mottóhoz kapcsolódó, RÉSZLETEKKEL MEGADOTT jelentkezéseket folyamatosan fogadjuk 2024. április 1. 23:00-ig!

Jelentkezés itt: https://forms.gle/as891V181v7ZTT2m6


Technológia:
GetResponse