Subject: Friend,nagy kiszerelésű termékek, Univer nagyker árak

NAGY KISZERELÉSŰ (LÉDIG) TERMÉKEK
Eddig is sokan vásároltak egyedi áron, nagy kiszerelésű termékeinkből. Főleg kereskedők, nagyobb felhasználók, zöldségboltok, pálinkafőzdék, cukrászdák... szóval, arra gondoltam, egységesíteném ezeket a kiszereléseket és árakat. Dobozos, vagy nagyobb zsákos kivitelben, talán most Önnek is jobb árakat tudok így adni. Készítettem egy letölthető, Excel táblázatot. Ebbe csak a mennyiségeket kell beírni, és össze is szorozza, nettó, bruttó a fizetendő végösszeget. Mentse le a táblázatot, töltse ki, majd mentse el a gépén, egy saját néven. Ezután elegendő ezt nekünk levéleben, mellékelve elküldeni a rendeles@magzsola.hu címre, vagy akár telefonon is be tudja diktálni, mit szeretne vásárolni. Lényeges, hogy így legalább 30.000 Ft bruttó rendelést tudunk ingyenesen kiküldeni, cserébe az egyedi árakért. Kérem, kattintson a képre, és le tudja tölteni az egyedi árakat:
UNIVER termékek.
Mivel kecskeméti cég vagyunk az Univer Product termékeihez is van hozzáférésünk, szintén elég jó árakon. Érdekli? Hasonlóan a fentiekhez, készítettem egy Univer megrendelő Excelt is, ez is mindent összead, szoroz, nettó, bruttó árakkal. 
Ez egy egyedi, különleges ajánlat. 
Az árakat próbálom stabilan tartani, így ezeket remélhetően, idén már nem változtatjuk, persze, ez függ a Forint/EU árfolyamtól is. Kérem, ha bármilyen kérdése lenne, hívjon bátran H-P: 8:00-16:00 - 06209278610
Kalocsai Sándor vagyok
Bercsényi u. 3., 6000, Kecskemét, Hungary
Bármikor leiratkozhat vagy módosíthatja adatait.