Subject: Friend, újra kapható csokik, kókuszolaj, és más kedvezmények.

Kánikula utáni JÓ HÍR: 
a hőérzékeny, de közkedvelt, és fincsi étcsokis áfonya, mogyoró, kávészemek, a Callebaut csokicseppek, és pasztillák, és a kiváló, szagtalan kókuszolaj ÚJRA KAPHATÓ a magzsolán: 
Szeptemberi kezdés....
A nyár sajnos, lassan elmúlik, indul a suli,ovi...  A rohanás közben is érdemes odafigyelni a folyadékbevitelre, és az egészséges reggelire, ebédre is. Válogatott, remek alapanyagokból állítottunk össze egy goji bogyós-chia magos kását, kókuszporral: Egy vásárlónk így véleményezte
: "Nagyon eltalálták az arányokat, le a kalappal. Különlegesen finom és egészséges. Joghurttal és tejjel is kiváló, de még akár önmagában is rá... :P"
Szokásosan, két tucat, népszerű termékünket küldjük akcióba az Ön kegyeiért. Ezek tényleg jól fogynak, és valóban, mennyiséget is adunk el ezekből, kérem, kattintson rá a képre, és válogasson közülük.:
Termékcsoportok
Nemrég teljesen megújult a magzsola.hu felülete. Tudta, hogy már a könnyebb átláthatóságra törekedve, termékcsoportokra szétválogatva is listázhatja termékeinket?
Jöjjön el oldalunkra!
És nézze meg közel 400, gondosan válogatott egészséges, finom termékeinket, és rendeljen belőle, akár ingyenes szállítással, otthonába, vagy csomagpontra, kényelmesen. 
Bercsényi u. 3., 6000, Kecskemét, Hungary
Bármikor leiratkozhat vagy módosíthatja adatait.