Subject: Friend, kuponkód + mi történt az elmúlt napokban?

Lassan indul az ünnepi szezon,
....a készülődés, és lassan talán a bevásárlás is.
Mi ehhez minőségi alapanyagokkal járulunk hozzá, hiszen a ha jó torta, és a süti a családi, baráti ebédek, vacsorák lezárása, ha az jól sikerül, akkor teljes a siker. Ajánlom szíves figyelmébe újdonságainkat, a madagaszkári vanília őrleményt, az extra csokibevonót, a mandula pálcikákat, és saját, gluténmentes extra lisztkeverékünket is:
Kísérletezés, kínlódás, kiváló végeredmény: 
A termékeink mellett kiemelt figyelmet fordítok a blog gondozására is. Hiszem, és tudom is, hogy a magzsola olvasói érdeklődnek az új tartalmak iránt, életmóddal, tudatos vásárlással, hasznos tudnivalókkal kapcsolatban. Kérem, nézzen el a blog rovatunkba, éppen a saját készítésű, manufakturális lisztkeverék összeállításáról, dilemmáiról, és végeredményéről írtam egy cikket:
Most is bővült recept rovatunk, és persze, éppen akcióváltás közepén is vagyunk, november 15 -től újra több, népszerűbb termékünket kínáljuk jobb áron, mint ahogy éppen ma is még kifoghatóak jó ajánlatok is.
A kupon: 
Jajj, majd' megfeledkeztem róla:-)) Nos, ez egy két napig érvényes (2018-november 14-15) kedvezmény, szokásosan csak regisztrált, és az oldalra belépett felhasználóink vehetik igénybe. 750 Ft azonnali kedvezmény, 15.000 Ft feletti vásárlásnál, hogy ingyenes legyen a szállítás is.... nov750nov - ezt kell a fizetési és szállítási oldalon beírni a kupon beválásánál.

Ha van kérdése, esetleg elakad valahol, 
vagy telefonon adná le rendelését, hívjon bátran:
H-P: 8:00-16:00 - 06209278610 - Én Kalocsai Sándor vagyok, és köszönöm, hogy elolvasta levelemet.
Bercsényi u. 3., 6000, Kecskemét, Hungary
Bármikor leiratkozhat vagy módosíthatja adatait.