Subject: ❅Friend, borsmentaolaj, spirulina, a töltött káposzta dilemmája, és 5-35% kedvezmény + kuponkód

Új termékek kínálatunkban:
Két, régen várt terméket sikerült beszereznünk, és már rendelhető is.
Az első ezek közül a spirulina. A zöld alga porított változatának jótékony hatásáról sokat olvashatott Ön is. Gyógyhatást természetesen nem állíthatunk fogyasztásával kapcsolatban, azonban saját és mások véleménye alapján ez egy olyan, natúr fehérjeforrás, melynek 4000 hatóanyaga hozzájárul szervezetünk épségének megóváshoz, roborálásához.

Kérem, kattintson az alábbi képre a részletekért:

Borsmentaolaj kapszula
A borsmentaolaj segíti a béltraktus helyes működését és segítheti szabályozni a vékonybélben élő baktériumok helyes mennyiségét. Régi segítség az emésztésnek, új a bélflórának. A pre- és probiotikumokon túl… A borsmentolaj omega-3 zsírsavat, vasat, magnéziumot, kalciumot, A- és C-vitamint, ásványi anyagokat, káliumot, mangánt és rezet tartalmaz.
Töltött káposzta vs. tudatos táplálkozás
A karácsony környéki ünnepek alkalmával minden vendégségben, rokonlátogatás során megy a trakta... mit lehet ilyenkor tenni/enni? Erről írtam párgondolatot aktuális blogbejegyzésünkben:
2 % extra kedvezmény  - mindenből!
Nem tűnik soknak, de ha minden vásárlásból, még az akciós termékekből is adunk további 2%-ot - szerintem megfontolandó! Ehhez csak annyit kell tennie, hogy megrendelése leadásakor ne készpénzzel fizessen a futárnál, hanem válassza a banki átutalást, és máris minden 2% olcsóbb. Ugyanez a "trükk" működik bankkártyával is, de ott csak 1% a készpénz mentesített kedvezmény.

Ja, és persze, vannak most is akcióink, összesen 21 termékünk lett kedvezőbb áru.
Kedvcsinálónak itt van három, ezek közül:
Köszönöm figyelmét! És - minden jó, ha a vége jó, itt egy kuponkód is:
jan600 xx - 10.000 Ft feletti vásárlásnál 600 Ft azonnal beváltható kedvezmény! :-)

magzsola.hu - 2017 NAIH: 103251/2016
Bercsényi u. 3., 6000, Kecskemét, Hungary
Bármikor leiratkozhat vagy módosíthatja adatait.