Subject: 750 Ft-os kupon, Egy kafi gaspacho recept - és szuper termékek, még jobb árakkal...

Megjelenő cikkeinkről újdonságainkról olvashat az alábbiakban, és jutalmul még elrejtettünk egy akár azonnal beváltható kupont is. Ha kellően szemfüles, Ön is megtalálhatja. :-)
Két blogbejegyzésünk is született a héten
Jó lenne, ha ezt a tempót tudnánk is tartani, és minél több tartalom kerülhetne fel oldalunkra - előbb-utóbb a videós bloggal is megjelenünk. 
Szóval, a két bejegyzésből az első a gluténérzékenység fokozatairól , a második pedig az olajos magvak helyes tárolásáról szól, jó szívvel ajánlom mindkettőt, pár perc alatt elolvashatóak.
RECEPTAJÁNLÓ:
Talán az év utolsó, igazi kánikulai hétvégéje várható.
Éppen ezért egy régebbi receptet ajánlunk most. Egy eredetileg Barcelonából származó, hideg zöldséglevesről van szó, ez a Gaspacho - A családdal mi is gyakran elkészítjük otthon, ezt a bevált, kipróbált receptet osztjuk most meg Önnel is (a képre kattintva).
ÚJ, SAJÁT TERMÉKÜNK: MAGZSOLA MIX
Itt, a magzsolánál próbálunk új, saját termékeket is kitalálni – amilyet még más nem csinált. Régóta megvolt erre az ötlet, de mi legyen ez? Anikó, aki a csomagolás, és csomag összeállítás felelőse – és jó rálátása van a különböző termékek fogyására – azt javasolta, hogy legyen valamilyen magos, hozzáadott cukor nélkül, aszalt gyümölcsöcs, kókuszos az első kevert termékünk – így esett a választás a közkedvelt MADULÁRA, KESUDIÓRA, KÓKUSZCHIPS-RE, ÉS AZ ASZALT PAPAYÁRA. Kész, és már kapható is lesz, méghozzá akciós, bevezető áron! Keressen rá oldalunkon, még ezen a héten!
VÉGÜL: A KUPONKÓD:
Ha épp az augusztus 20-i hétvégén támadna kedve vásárolni, használja ezt a kupont:
aug25kupon750 Meglepő módon, 750 Ft engedmény érhető el, a kupon beírásával, a vásárlás végén, a fizetési és számlázási adatok megadása után. Egy tipp: a kupon megosztható ismerőseivel, barátaival. Érvényessége: aug.21-25
Ha még nem vásárolt nálunk, itt egy rövid videó erről, és a kupon beváltásáról is.
Bercsényi u. 3., 6000, Kecskemét, Hungary
Bármikor leiratkozhat vagy módosíthatja adatait.