Subject: ☂ Friendelső feljelentésünk története, még mindig épülő, weboldalunk, és persze, most is jobb árak:

Like
MAJDNEM KÉSZ....

Nem tudom, építkezett-e valaha; talán nem véletlen, hogy sokan beleőszülnek, míg elkészül otthonuk, ami kicsit többe kerül, mint ahogy tervezték, meg nem is olyan lesz, mint az eredeti elképzelés....  Szóval, azért jól halad a raktár átépítés, bővítés, de a tervezett, október 1-i átadás az nem valósult meg. A csomagolórészlegbe bekerült egy szép, rozsdamentes kétmedencés mosogató is, ide a klíma a héten kerül beszerelésre, ami nemcsak hűti/fűti a helyiséget, de gondoskodik a páramentesítésről is. 
Jól haladunk, és hamarosan kész is lesz. Néha eszembe jut egy film, a 90-es évek elejéről, ma már talán nézhetetlen, de akkor klassz vígjátéknak látta, a címe Pénznyelő (Money pit) volt, Tom Hanks-sal a főszerepben, és egy ház felújításának bonyodalmairól szól. Amikor megkérdezték a mestereket, mikor lesz kész,a válasz mindig ugyanaz volt: Két hét! :-))
Megtörtént az első "lakossági bejelentés" is

a magzsola.hu történetében, nem annyira örültünk neki, erről írtam a blogban néhány gondolatot: ha érdekli, kérem, kattintson a képre a megnyitáshoz.
ONLINE ÉPÍTKEZÉS
A honlapunk is kicsit úgy halad, mint a raktár átépítése. Ez is már majdnem kész, szerintem a kettő egyszerre lesz átadva, és onnantól Önnek is, mint vásárló könnyebb lesz, mivel sok mindenen változtatunk. Íme, két kép, ebből az elsőn egy termékkategória oldal látható. Sokkal könnyebb lesz a navigálás, és a kosár is jobban szem előtt van, és az árak is láthatóak, gyorsabb lehet az egész vásárlás folyamata.:
Hogy néz majd ki pl. a goji bogyó?
Itt pedig egy termék részletes oldala, ezen szintén látszik, hogy rögtön a termékkategóriákra lehet ugrani, szép, nagy a kép az oldalon, és szellősebb, könnyedebb lett a megjelenés:
Utolsó sorok:
Remélem, hogy hamarosan tényleg minden kész. Még nem ez lesz a Nirvana, de jól haladunk előre, kérve, és remélve, hogy vásárlóink, érdeklődőink bizalma töretlen marad a következő időszakban is.

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-103251
Bercsényi u. 3., 6000, Kecskemét, Hungary
Bármikor leiratkozhat vagy módosíthatja adatait.