Subject: ☀☀☀ Friend, szuper újdonságok, kuponkód, új cikkek, és receptek

Mag- és gyümölcskeverékek, mixek:
Éppen egy éve készítettük el első, saját összeállítású, magzsola mixünket, jó minőségű, első osztályú alapanyagokból. Nagy sikert aratott, így most ezt is jobb áron kínáljuk.
A nagy siker hatására elkezdtünk még további keverékeken is dolgozni, így megszületett, és már kapható az áfonya-mandula kesudió, a gyömbér-pomeló-földimogyoró, és a trópusi mix is. Mától kezdve, pedig ezekből is kínálunk, gazdaságosabb, 500 g-os kiszerelést is:
Újdonságok, új termékek:
Folyamatosan fejlesztjük, finomítjuk kínálatunkat. Így, az alábbi képre kattintva máris kilenc, nemrégiben beszerzett termékeinket láthatja, olvashatja, sőt, akár meg is veheti. :-)
Nemcsak eladunk, tartalmat is kínálunk:
Blogunkat folyamatosan fejlesztjük, írjuk, bővítjük, termékeinkkel, életmóddal, hasznos tippekkel. Most is két, új írásunkat ajánlom figyelmébe, az első a különféle rizsek szénhidrát tartalmáról, míg a másik az aszalt szilva eddig talán nem annyira ismert hatásairól szól, kérem,olvassa el, ha van egy kis ideje:
Akcióajánló:
Tudta, hogy Vásárlói klubunkban akár 10%-ot is spórolhat? Ismeri az ingyenes szállítás módjait, értékeit? Akkor már csak az akciók maradnak hátra. Most is 17, közkedvelt termékünk árát csökkentettük, ezekből, íme három:
Köszönöm figyelmét!
Javaslom, jöjjön el oldalunkra, é válogasson a több, mint 300, gondosan szelektált termékünk közül. A magzsola.hu egy 100%-ban magyar vállalkozás, lelkes, pozitív szemléletű munkatársakkal. Több, mint öt éve jelen vagyunk online, közel 20.000 kiküldött csomaggal. Jelmondatunk: Egészség, finoman, házhoz szállítva. Üdvözlettel: Kalocsai Sándor

És a kuponkód: 
aug500qwe Érvényes: 2018.08.25-ig, 500 Ft azonnali kedvezmény, regisztrált, és bejelentkezett felhasználóknak, 11.000 Ft feletti vásárlásnál. 
Bercsényi u. 3., 6000, Kecskemét, Hungary
Bármikor leiratkozhat vagy módosíthatja adatait.