Subject: ☉ Friend, kora őszi hírek, változások, ajánlatok - magzsola.hu

Még nagyon az ősz elején tartunk, inkább hívjuk utónyárnak...
... és van pár jó hírünk is:

Mivel igen jó volt a sárgabarack idei terméshozama, JELENTŐSEN CSÖKKENTENI TUDTUK  AZ ÁRAKAT, ami minden kiszerelés érint (és igen, újra kapható nagy dobozban is, 12,5 kg-os súllyal). Ezt most meg lehetne úgy is csinálni, hogy meghagyjuk az eredeti árakat, és árengedményként tüntetjük fel a mostaniakat - én bízom abban, hogy vásárlóinkat felnőttként kezelve, nem kell ilyen trükkökhöz folyamodni.....Ha kíváncsi a részletekre, kattintson az alábbi képre:
Újra kapható termékek:
Több, mit 170 féle cikk kapható jelenleg a magzsolán. Óhatatlan, hogy néha egy-egy termékünk kifogy, vagy nem szállít időben a termelő, beszállító. Újra a polcokon, és már rendelhető:  
Új termékek
Azért a kínálatunkat is bővítjük folyamatosan - ezen a héten két újdonságra hívnánk fel figyelmét:
A GAL magyar cég, szerves vitaminjai oldalunkon is népszerűek, sokat vásárolnak belőle. 
Legújabb tagja a teljesen adalékmentes, komplex, csepp formátumú K2+D3, megfelelő arányban egymással. Számtalan jótékony hatása miatt szinte miden korosztálynak ajánlható:
.. és egy újabb kókusz....
A kókuszból előállított termékek népszerűsége töretlenül növekszik. Az eddig is kapható kókuszreszelék különböző kiszerelésű kókusztejek, kókuszchips, kókuszolaj, kókuszcukor mellett a nemrég bevezetett, adalékmentes kókuszvíz egy újabb, immár 0,5 L-es változata is kapható, kedvező áron:
organikus kókuszliszt
Sikerült egy megbízható beszállítótól organikus termelésből származó kókuszlisztet vásárolnunk. Ez még nem bio minősítésű, így ára is kedvezőbb, sütikhez, vagy sűrítéshez is ajánlható
És most pedig, az új, 10 féle, kedvezőbb áru termék....
Elöljáróban csak annyit, hogy többen jelezték, hogy tetszett nekik az előző ajánlat kekszes-sütis kis árdoboza, így most is ezzel címkézünk...:-)) és rögtön két, nagyon régen várt újdonság, bevezető áron:
Bercsényi u. 3., 6000, Kecskemét, Hungary
Bármikor leiratkozhat vagy módosíthatja adatait.