Subject: ✈ Friend, Ingyenes szállítási másfél nap, 5000 Ft feletti rendelésnél! ✈

ÚJRA INGYEN RENDELHET, MÁTÓL, HOLNAP ÉJFÉLIG !
Tavaly már volt egy hasonló akciónk, az annyira jól sikerült, hogy gondoltam, megismételhetnénk, most, október végén is. Tehát az ajánlat  a következő:

Rendeljen legalább 5000 Ft értékben, és kérje csomagját a több, mint 500 GLSpont egyikébe, és szállítási díj nélkül küldjük el rendelését!
NEM TUDJA, HOL TALÁLJA EZEKET A PONTOKAT?
Kattintson az alábbi képre, és itt irányítószám, vagy településnév alapján kikeresheti az Önhöz legközelebbi átvételi pontot. Rendelés leadásakor, a fizetési, és szállítási oldalon, egy legördülő menüből ABC sorrendben is ki tudja választani, hová szállítsák rendelését.  
MIÉRT ÉPPEN SZERDÁIG, MÁJUS 24-ÉN, ÉJFÉLIG INGYENES A SZÁLLÍTÁS?
ÍGY MÉG A HÉTVÉGE ELŐTT, AZAZ AKÁR PÉNTEKEN ÁT TUDJA VENNI CSOMAGJÁT. HA MÉGSEM TUD ÉRTE ELMENNI,.MÉG 5 MUNKANAPON ÁT VEHETI ÁT KÜLDEMÉNYÉT. A VISSZAIGAZOLÁSBAN ARRÓL IS ÉRTESÍTIK, HOGY AZ ÁTVÉTELI PONTNAK MI A NYITVA TARTÁSA, ILLETVE A KÉSZPÉNZEN KÍVÜL, FIZETHET-E BANKKÁRTYÁVAL IS.

SZÓVAL, VÁRJUK OLDALUNKON, AKCIÓS ÁRAINKKAL!
TOVÁBBI SZÁZALÉKOS ÁRENGEDMÉNYEK!
Tudta, hogy még további 1%-ot írunk jóvá, ha bakkártyával rendel, 2%-ot, ha átutalással? Hallott már vásárlói klubunkról, ahol minden, nem akciós termékünkre állandó, nettó 10% kedvezményt kap? Kattintson a képre!
Bercsényi u. 3., 6000, Kecskemét, Hungary
Bármikor leiratkozhat vagy módosíthatja adatait.