Subject: ☼ Raktárbővülés, termékbővülés, és persze egy tucatnyi, kedvezőbb ár.

Kedves Vásárlónk!

Szeptemberben minden kicsit megváltozik. Nem mintha a nyári hőség hirtelen elmúlna, egyszerűen más minden. Leginkább az iskolakezdés foglalkoztat sokakat - ez is egy nagy változás - és nem csak a gyereknek, a felnőtteknek is alkalmazkodni kell a megváltozott körülményekhez. Szerencsések azok, akik a nagyszülőket is be tudják vonni a logisztikai szervezésbe, mások kicsit többet küzdenek ezzel. Nekem csak óvodába megy a kisfiam, ami közel van hozzánk... Szóval, változások, azok visznek előre bennünket.

A magzsola háza táján is bőven van változás, építjük, és lassan publikáljuk is a megújult webfelületet, és bővítjük a raktárunkat, gyártásunkat is, új dekoráció készül teherautónkra - erről írtam pár sor blogunkban:
Termékbővítés

Jelenleg kb 170 termék kapható webáruházunkban. Ez elég sok, és nem is akarunk sokkal többet, szeretném megőrizni ezt a kicsit kézműves, manufakturális szerkezetünket. Azért beszállítóink jócskán nagyobb kínálattal rendelkeznek, és ajánlják is nekünk, szorgalmasan.
Ebből nekünk kell kiválasztani mindazt, amire Önnek is szüksége van/lesz, és szívesen veszi meg tőlünk. Ez a látnoki feladat nem könnyű ám! :-)

Ami biztosan jön: szálas, minőségi gyógyteák, grapefruit cseppek, ganodermás kávék, búzafű, és homoktövis velő..... ezek, vagy sok ezek közül hamarosan felkerül oldalunkra
és akkor az akciók:
Sokat írtam a fentiekben a jövőről, és terveinkről, lássak akkor, hogy mi az a 12 cikk, ami szeptember 15 -ig kedvezményesebben vehető meg nálunk: (a termékek megjelenítéséhez kattintson a képre!):
Persze, továbbra is van ingyenes házhoz szállításunk, akárcsak csomagpontos, illetve csomagautomatás átvételi lehetőség is. Ezekről bővebben ITT olvashat. 

Remélem, a fenti olvasnivalóval, illetve akciós ajánlatunkkal nem raboltuk feleslegesen idejét.


Bercsényi u. 3., 6000, Kecskemét, Hungary
Bármikor leiratkozhat vagy módosíthatja adatait.