Subject: Uudised - alustab mentorklubi ja alustava ettevõtja baaskoolitus jpm.

KUI SA EI NÄE SEDA KIRJA KORREKTSELT, VAJUTA SIIA
Saare Arenduskeskuse uudised
Jaanuar 2019
Algas registreerumine alustava ettevõtja baaskoolitusele
Koolitus annab alustavale ettevõtjale baasteadmised ning loob oskused ettevõtlusega alustamiseks. Grupi suurus on piiratud, registreerumine 20. veebruarini.

Ootame kuni 3 aastat tegutsenud ettevõtjaid mentorklubisse
Mentorklubi on laiapõhjaline mentorlusprogramm, kus õppida tegutsevate ettevõtjate kogemustest. Mentorklubisse on oodatud eelistatult kuni 3 aastat tegutsenud ettevõtjad.
Avatud on registreerumine MTÜ juhtide arenguprogrammi
Eesmärgiks on maakonna piires või maakondade üleselt tegutsevate vabaühenduste juhtide kasvanud võimekus organisatsiooni eesmärkide saavutamisel.

Arenduskeskus avalikustas Saaremaa infoportaali ja lühiklipid
Infoportaali loomise peamiseks põhjuseks oli asjaolu, et Saaremaa kohta käiv info on väga hajusalt laiali pillutatud ning seda on keeruline leida.
Valmis on 2017. a. Saaremaa majanduse ja ettevõtluskeskkonna ülevaade
Tegemist on 2017. a. majandusaasta aruannetel põhineva ülevaatega Saaremaa majandusstruktuurist. Analüüs on koostatud Saaremaa valla tellimusel.

Käimas on noorte ettevõtluskonkurss "Saaremaa Päike 2019"
Konkurss on käimas juba 11. hooaega. Käesoleva aasta eriteema on "Saaremaa EHTNE toode". Noorte äriideid oodatakse 11. veebruarini. 
Vaba töökoht - Saare Arenduskeskus otsib projektijuht-assistenti
Projektijuhi põhiülesanneteks on käimasolevate projektitegevuste elluviimine, koostöö koordineerimine, aruandlus ja avalik suhtlus. Tähtaeg 11.02.2019.

30. jaanuaril avaneb Leader toetuste taotlusvoor
Saarte Koostöökogu võtab perioodil 30.01.2019–7.02.2019 vastu LEADER projektitoetuse taotlusi elujõuliste kogukondade arendamine meetmesse.
Saaremaa Ettevõtjate Liidu konverents toimub 14. veebruaril Apollo kinos
Saaremaa Ettevõtjate Liit kutsub kohalikke ettevõtjaid osalema ettevõtluskonverentsil, mis toimub 14. veebruaril 2019.a. Auriga keskuses Apollo kinos.

Käimas on Saaremaa ettevõtjate rahuloluküsitlus 
Eesmärk on selgitada välja Saare maakonna ettevõtjate rahulolu ettevõtluskeskkonda mõjutavate teguritega ja kohaliku omavalitsuse tegevusega.



SA Saare Arenduskeskus
Lossi 1a, Kuressaare
4 520 574
Torni 1, 93812, Kuressaare, Estonia
You may unsubscribe or change your contact details at any time.