Subject: Saaremaa ja Muhu ettevõtlusuudised - infokiri 02.07.2020

KUI SA EI NÄE SEDA KIRJA KORREKTSELT, VAJUTA SIIA
Saaremaa ja Muhu ettevõtlusuudised - infokiri 
02.07.2020

Muinsuskaistealadele toetus

Avanes 2,9 miljoni suurune toetusvoor muinsuskaitsealadel paiknevate hoonete restaureerimiseks ja avalikku kasutusse võtmiseks.


Ideekorje "hoiame elu Saaremaal"

Saaremaa vald ootab ettepanekuid selle kohta, mis võiks meie vallas paremini olla ja kuidas seda saavutada. Ettepanekuid saab esitada 17. juulini 2020.


Koroonakahjude hüvitis ettevõtetele

Alates 6. juulist kuni 17. juulini on Saaremaa valla ettevõtjatel võimalik taotleda COVID-19 viiruse levikust tingitud kahjude hüvitamiseks toetust.


Alustava ettevõtja baaskoolitus

Alustava ettevõtja baaskoolitus on ettevõtluskoolitus, mis on mõeldud inimesele, kes soovib enda äri luua. Sügisel aset leidva baaskoolituse maksumus osalejale on 50€.


Tasuta e-kabanduse kasvuprogramm ja -baaskursus

E-kaubanduse kasvuprogramm on mõeldud ettevõtjatele, kel oma e-pood olemas. Baaskursus mõeldud neile, kes seda luua soovivad. Kursustel kohti 30-le.


Küsitlus: kohalike loodusressursside kasutamine tootmises
Eesmärgiks optimeerimaks kohalike ressursside kasutust ning tõhustada koostööd tervisetoodete tootjate, teadusasutuste ja toetavate organisatsioonide vahel.


Ekspordiveebinar "India"

Seekordne EAS-i ekspordiseminar keskendub sellele, kuidas oma kosmeetika- ja ilutoodetega siseneda eksootilisele India turule. Antakse ülevaade India kosmeetikatööstusest.


Tunnusta Saare maakonna ettevõtjaid, 12 erinevat kategooriat

Märkame ja tunnustame kohalikke ettevõtjaid! Kandidaate saab esitada kuni 20. septembrini. Võitjad kuulutatakse välja oktoobris 2020.


#tarbisaaremaist

Saaremaine tootja või teenuspakkuja, anna end ülesse! Tutvu seda juba teinud ettevõtetega - marjamarmelaadist spagettideni, kutsikaraamatust ventilatsioonifiltrini, fotograafist juuksurini ja saunast kruiisini.

SA Saare Arenduskeskus
Lossi 1a, Kuressaare
4 520 574
Torni 1, 93812, Kuressaare, Estonia
You may unsubscribe or change your contact details at any time.