Subject: Saaremaa ettevõtlusuudised veebruar 2020

KUI SA EI NÄE SEDA KIRJA KORREKTSELT, VAJUTA SIIA
Saare Arenduskeskuse uudised
06.02.2020

Tööpakkumine ettevõtluskonsultandile
Põnevad väljakutsed, vaheldusrikas töö, paindlikud tingimused! SA Saare Arenduskeskus pakub osalise koormusega töökohta ettevõtluskonsultandile. 


Kutse: European Biomass Conference & Exhibition  
Kohtuvad maailma biomajanduse juhtivad eksperdid teadlastest ettevõteteni. Toimuvad konverentsid, kus analüüsitakse läbi kogu biomajanduse väärtusahel. 


Kutse: JEC World: The Leading International Composites Show
Rahvusvaheline komposiitmaterjalide mess, kus kohtuvad laevatööstus, raudteetööstus, lennundus, tsiviilehitus, taastuvenergeetika, meditsiin, spordirajatised ja vaba aja veetmine. 


Kuressaare–Stockholmi lennuliin alustab 15. maist
Lennuliin käivitub mai keskpaigast 18. septembrini. 72-kohaline ATR 72-600 hakkab lendama esmaspäeviti ja reedeti ning hooaja vältel toimub 36 edasi-tagasireisi.


Uue toote turule toomise meistriklass 
Meistriklass aitab teie ettevõttel ekspertide abiga vähendada toote turule toomisega kaasnevaid riske ning tõsta oma ettevõtte uute toodete / teenuste turule toomise võimekust.


Saaremaa töö- ja karjäärimess 
24. märtsil 2020 Thule kojas
Huvitavad esinejad ja arutelud, tööpakkumised otse tööandjatelt, karjäärinõustamine, Töötukassa teenuste tutvustus ja põnevad töötoad.


Ole osa Lahhentagge eduloost!
Jõulukuuski pudelisse villivad, kodu- ja välismaal nime tegevad professionaalsed asjaarmastajad plaanivad järgneva 3 aastaga kasvada 8 korda! Siin on igal ühel võimalus investorina ettevõtte kasvu oma panus anda. 


Investeerimisvõimalus 
WOW Keskusesse
Esimene omanäoline pere- ning vabaajakeskus Eestis, Baltikumis ja Põhjamaades. Ainukordne võimalus investeerimishuvilistel panustada WOW Keskuse arengusse.


Eesti-Norra koostööprogramm Green ICT 
„Green ICT“ eesmärgiks on toetada Eesti ettevõtjate jätkusuutlikku arengut. Toetust antakse kolmes valdkonnas: tööstus ja rohetehnoloogiad, IKT ja tervisetehnoloogiad.


Tere tulemast Tourestile 2020!
7.-9. veebruarini toimuv järjekorras juba 29. reisimess Tourest koondab  ligi 500 eksponenti 32 riigist, kes kõik inspireerivad, süstivad jätkuvat resisilusti ja annavad professionaalset reisinõu nii Eesti kui ka välismaa osas.


EHTNE Saaremaa avab Tallinnas märgikandjate poe 
Tulundusühistu EHTNE Saaremaa avab Tallinnas, Kristiine keskuses  juba 1. märtsil, vähem kui kuu pärast, Saaremaa toodete esinduspoe.


Mentorklubi alustab uut hooaega
Mentorklubi alustab uut hooaega, avades alustavale ettevõtjale uued arenguvõimalused. Klubis arutletakse erinevatel ettevõtlusalastel teemadel, õpitakse ning leitakse lahendusi koos koolitajate ja mentoritega.


Ettevõtlike saare naiste klubi alustab uut hooaega
Enesearengule, uutele koostöövõimalustele, ideede, arvamuste ja kogemuste vahetamisele avatud naised toob kokku Ettevõtlike saare naiste klubi.


Saarte Filmifond võtab vastu taotlusi
Septembris avanenud professionaalset filmitootmist ning -õpet toetav Saarte Filmifond kutsub ülesse rakendama audiovisuaalset loomingut maakonnas asuvatele saartele. 

Ole kursis Saaremaa sündmuste, kinnisvarakuulutuste 
ja kõige muu olulisega ühest kohast:

SA Saare Arenduskeskus
Lossi 1a, Kuressaare
4 520 574
Torni 1, 93812, Kuressaare, Estonia
You may unsubscribe or change your contact details at any time.