Subject: Saaremaa ettevõtlusuudised - infokiri 08.05.2020

KUI SA EI NÄE SEDA KIRJA KORREKTSELT, VAJUTA SIIA
Saaremaa ettevõtlusuudised - infokiri 
08.05.2020

#tarbisaaremaist
Saaremaine tootja või teenuspakkuja, anna end ülesse! Tutvu seda juba teinud ettevõtetega - marjamarmelaadist spagettideni, kutsikaraamatust ventilatsioonifiltrini, fotograafist juuksurini ja saunast kruiisini.


Tööpakkumine ettevõtluskonsultandile
Tegevuspiirkonnaks on Saaremaa, Läänemaa ja Hiiumaa ning klientideks vähemalt 3. a. tegutsenud arenemissoovi ja -potentsiaaliga peamiselt tootmisettevõtted.


Kriisiabi disainiettevõtetele
Erakorraline abi Kultuuriministeeriumi poolt disainivaldkonna mikro- ja väikeettevõtetele nende põhitegevusega seotud kulude ja eesolevate möödapääsmatute kulude katmise kompenseerimiseks.

KredExi uued kriisimeetmed
Alates 7. maist on otse läbi pankade võimalik taotleda muuhulgas järgimisi kriisimeetmeid: 
erakorraline käendus majutus- ja toitlustussektoris tegutsevatele ettevõtjatele, reisibüroodele ning reisikorraldajatele.


Vabaühenduste arenguhüppe taotlusvoor avatud 15. septembrini
Toetust saab küsida tegevusteks, mis tõstavad taotleja või tema sihtrühma kuuluvate vabaühenduste võimekust oma põhikirjalisi avalikes huvides eesmärke saavutada.

"Suveks tööle" virtuaalmess 17.-19. mail
Eesti Töötukassa kutsub osalema virtuaalmessil „Suveks tööle“. Oodatud on hooajatööd kui ka alalised tööpakkumised, suunitlusega 13-29 aastastele noortele. 

Tallinna Ettevõtlusamet soovitab tasuta veebinare
Praegune aeg on hea oma teadmiste värskendamiseks. Tallinna Ettevõtlusamet toob sinuni valiku lähiajal toimuvatest tasuta veebinaridest.

Ülevaade kriisimeetmetest, ametlikust infost ja juhistest
Saare Arenduskeskuse veebilehelt leiab ettevõtja viited olulistele kriisimeetmetele, riiklikule ja Saaremaa valla ametlikule infole ja juhistele.

SA Saare Arenduskeskus
Lossi 1a, Kuressaare
4 520 574
Torni 1, 93812, Kuressaare, Estonia
You may unsubscribe or change your contact details at any time.