Subject: Saaremaa ettevõtlusuudised - infokiri 08.04.2020

KUI SA EI NÄE SEDA KIRJA KORREKTSELT, VAJUTA SIIA
Saaremaa ettevõtlusuudised - infokiri 
03.04.2020

HOMME! Veebinar: Koroonakriisi mõju lepingutele ja töösuhetele 
Saaremaa Ettevõtlusakadeemia kutsub osalema tasuta õigusabi veebinarile homme, 9. aprillil kl 10:00-12:00. Fookuses on lepingud ja töösuhted vääramatu jõu tingimustes.


Tasuta veebiturunduse intensiivkursus
EEKRI koostöös digiturunduse eksperdi Priit Kallasega korraldab 4 päeva jooksul toimuva praktilise veebiturunduse intensiivkursuse, mis algab juba 8. aprillil.


Töötasu hüvitise taotluste vastuvõtmine algas 6. aprillil
Hüvitise taotlus tuleb esitada töötukassa iseteenindusportaalis e-töötukassa.  Taotluse esitab tööandja või volitatud isik. Hüvitis kantakse töötaja pangakontole.


Töötukassa veebinar järelevaadatav
Töötukassa korraldas 3. aprillil veebinari, et tutvustada töötasu hüvitise meedet. Millistel tingimustel hüvitist makstakse ja kuidas käib taotlemine? Tutvu meetmega toimunud veebiseminarilt.


#tarbisaaremaist: saaremaine tootja või teenuspakkuja, anna end ülesse!
Kutsume üles kõiki saarlasi ja Saaremaa sõpru eelistama meie enda ettevõtjate tooteid/teenuseid ning Saaremaal kasvatatud toitu.

Tallinna Ettevõtlusamet soovitab tasuta veebinare
Praegu kui tööd võib olla tavapärasest vähem, on hea aeg oma teadmisi värskendada. Tallinna Ettevõtlusamet toob sinuni valiku lähiajal toimuvatest tasuta veebinaridest.


Kuressaare-Stockholmi lennuliini edasine käekäik selgub 30. aprillil
Lennuliini avamine on peatatud kuni 31. maini 2020. Vallavalitsus on konsulteerinud Braathens Regional Airlines'iga lennuliini hooaja edasi lükkamisest järgmisele aastale. 


VIDEO: kuidas desinfitseerida toiduaineid
Erinevatel pindadel on COVID19 viirus vägagi püsiv. Videoõpetus sellest, kuidas seebiveega, 80% viina ja vesinikperoksiidiga saab poest toodud toidukraami deisinfitseerida.


Viited kriisimeetmetele ja oluliseimatele teadaannetele
Saare Arenduskeskuse veebilehelt leiab ettevõtja viited oluliseimale eriolukorda puudutavale infole - Töötukassa, Kredex, PPA, Vabariigi Valitsus, MTA, MES jpt.

SA Saare Arenduskeskus
Lossi 1a, Kuressaare
4 520 574
Torni 1, 93812, Kuressaare, Estonia
You may unsubscribe or change your contact details at any time.