Subject: Saaremaa ettevõtlusuudised - infokiri 03.06.2020

KUI SA EI NÄE SEDA KIRJA KORREKTSELT, VAJUTA SIIA
Saaremaa ettevõtlusuudised - infokiri 
03.06.2020

Saare maakonna ettevõtlusauhindade konkurss
Märkame ja tunnustame edukaid ettevõtjaid! Kandidaate saab esitada kuni 20. septembrini. Võitjad kuulutatakse välja oktoobris 2020.


COVID-19 mõju uuring ettevõtetele
Anna oma panus MAK võrgustiku poolt läbi viidavale üle-eestilisele uuringule, et paremini aru saada kriisi mõju ulatusest ning hinnata toetus- ja abimeetmete kasutamist. 


COVID-19 mõju uuring vabaühendustele
Anna oma panus MAK võrgustiku poolt läbi viidavale üle-eestilisele uuringule, et paremini aru saada kriisi mõju ulatusest ning hinnata toetus- ja abimeetmete kasutamist. 


Taotlusvoor kaubandus- ja teenindusettevõtjate renditoetuseks
EAS avas 2. juunil koroonaviiruse puhangust negatiivselt mõjutatud kaubandus- ja teenindusettevõtjate rendimaksete toetuse taotlemisvooru.

Ressursitõhususe voor avaneb taas
01.06 - 15.07  saab sisestada toetustaotlusi investeeringuteks, mis vähendavad energia- või tooraine kulusid. Lõpptähtajata voorus antakse toetusi taotluste esitamise järjekorras kuni vooru eelarve täitumiseni.

Tallinna Ettevõtlusamet soovitab tasuta veebinare
Praegune aeg on hea oma teadmiste värskendamiseks. Tallinna Ettevõtlusamet toob sinuni valiku lähiajal toimuvatest tasuta veebinaridest.

Ettevõtlike noorte pealekasv tagab maakondliku arengu
Noorte ettevõtlusteadmistega varustamine on üks viis, kuidas hakkajaid noori võimestada ja innustada kogukonna arendamise panustama.

#tarbisaaremaist
Saaremaine tootja või teenuspakkuja, anna end ülesse! Tutvu seda juba teinud ettevõtetega - marjamarmelaadist spagettideni, kutsikaraamatust ventilatsioonifiltrini, fotograafist juuksurini ja saunast kruiisini.

SA Saare Arenduskeskus
Lossi 1a, Kuressaare
4 520 574
Torni 1, 93812, Kuressaare, Estonia
You may unsubscribe or change your contact details at any time.