Subject: Saaremaa ettevõtlusuudised - anname hoogu ja võtame ka ise tuule tiibasse

KUI SA EI NÄE SEDA KIRJA KORREKTSELT, VAJUTA SIIA
Saare Arenduskeskuse uudised
04.09.2019
Avanemas on PRIA taotlusvoor
18. septembrist 9. oktoobrini on avatud taotlusvoor maapiirkonna majandustegevuse mitmekesistamise toetusele. Käesolevaks vooruks on meetme eelarve 12 miljonit eurot.

Kohaliku omaalgatuse programmi 2019. aasta sügisvoor
Toetust saavad taotleda avalikes huvides tegutsevad MTÜ 'd  ja SA 'd, milles liikmena ei osale omavalitsus ega riik ja mille liikmetest   äriühingud ei moodusta rohkem kui poole.

Tunnustame kodanikuühendusi 
Saare Arenduskeskus ootab kandidaate Saare maakonna parimate kodanikuühenduste tunnustamiseks, teadvustamaks nende olulisust ja panust kogukonnale. 
Anna hoogu Bellingshauseni mälestusmärgi rajamisele
Kuressaarde rajatava admiral Bellingshauseni mälestusmärgi püstitamiseks on head inimesed hoogu andnud juba tänuväärselt palju. Siiski on eesmärgi täitmiseks vaja veel Teie tuge.
Osale väikeettevõtjate uuringus
Panusta oma ajast väärtuslik 20 minutit uuringule, selgitamaks välja, millistest oskustest ja teadmistest Eesti väikeettevõtjad enim puudust tunnevad ja mis valdkonnas soovitakse teadmisi ja oskusi arendada. 
Ettevõtlusega alustamise toetus
Starditoetus on spetsiaalne toetus alustavatele ettevõtetele, mille asutamisest ei ole möödas rohkem kui 24 kuud ning mis omab tugevat arengupotentsiaali, mille kaudu laiendada ettevõtlust ja luua uusi töökohti. 



SA Saare Arenduskeskus
Lossi 1a, Kuressaare
4 520 574
Choose image
Torni 1, 93812, Kuressaare, Estonia
You may unsubscribe or change your contact details at any time.