Subject: Saaremaa ettevõtlusuudiseid - kutse messidele, MTÜ arenguprogramm, turismiteenuste kaarditsamine jt.

KUI SA EI NÄE SEDA KIRJA KORREKTSELT, VAJUTA SIIA
Saare Arenduskeskuse uudised
26.02.2019
Kutse messile: ALL-ENERGY Exhibition & Conference, 14.-16.05 
Kutsume huvilisi rahvusvahelisele taastuvenergeetika ja energeetikatehnoloogiate messile. 50% reisikuludest kaetakse, registreerumine kuni 28.02!

Kutse messile: MARINE EQUIPMENT TRADE SHOW
Kutsume maailma suurimale meretööstuse ja merevarustuse messile ajavahemikus 19.-21. november Amsterdamis. 50% reisikuludest kaetakse.
Kutsume MTÜ-de juhte arenguprogrammi
Ootame MTÜ-de juhatuse liikmeid ja tegevjuhte vabaühenduste arenguprogrammi. Programm koosneb kahest koolituspäevast ja õppereisist. Registreerumine 8. märtsini.
"EHTNE" koostöö- ja tootearendusprojekt "tuunime tooteid"
Saarte Koostöökogu kutsub projekti, mille eesmärgiks on tuua Saare turule suvehooajaks uusi põnevaid maitseid ja tooteid. Tootearenduses aitavad 9 Saaremaa peakokka.
Edukontor kutsub: kohtumisõhtu Indrek Kaselaga kolmapäeval 27.02
Vestlusõhtu "edu valemid" külalilne on sel korral laia haardega ettevõtja ja investor Indrek Kasela. Vestlusõhtu Edukontoris algab 17:30, vajalik on eelregistreerumine, osalus 2 eur.
Rahvusvaheliste messikülastuste täielik loend: 9 erinevat messi
Maakondlike arenduskeskuste võrgustik kutsub rahvusvahelistele messikülastustele. Kokku 9 erinevat valdkonnamessi Euroopas. Oodatud on ekspordipotentsiaaliga ettevõtjad.
Üleskutse: Saaremaa loodus- ja kultuuriturismiteenuste kaardistamine
Alustavad ettevõtjad kutsuvad turismiettevõtjaid üles vastama küsimustikule. Selleks, et nii sise-kui välisturist kergema vaevaga omale Saaremaal tegevust leiaks.
Saaremaa infoportaal koondab kinnisvara- ja töökuulutused
Saaremaa infoportaal www.minusaaremaa.ee koondab enamlevinud portaalide kinnisvara- ja töökuulutused. Nüüd saad parima ülevaate ühest kohast.




SA Saare Arenduskeskus
Lossi 1a, Kuressaare
4 520 574
Torni 1, 93812, Kuressaare, Estonia
You may unsubscribe or change your contact details at any time.