Subject: Kriisiabikeskus palub ettevõtjatelt infot hetkeolukorrast

KUI SA EI NÄE SEDA KIRJA KORREKTSELT, VAJUTA SIIA
Kriisiabikeskus palub ettevõtjatelt infot hetkeolukorrast
Maakondlike Arenduskeskuste võrgustik on Saaremaa Turunduskoja eestvedamisel loonud kriisiabikeskus.ee online platvormi Eesti ettevõtetele ja vabaühendustele, kes teenivad tulu, pakuvad teenuseid ja on saanud majanduslikku kahju COVID-19 viirusepuhangu tagajärjel.

Palun anna meile teada, milline on sinu ettevõtte/vabaühenduse olukord!

Selleks kutsume sind veebileheküljele www.kriisiabikeskus.ee täitma ankeeti, mis koosneb 14 küsimusest ja võib võtta aega keskmiselt 3-5 minutit.

Platvormi kaudu kogutud sisend esitatakse Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumile ja teistele osapooltele, et seda kasutada riikliku abipaketi koostamiseks. Samuti analüüsivad jooksvalt ka tulemusi maakondlikud arenduskeskused, et kaardistada enda maakonna ettevõtjate ja vabaühenduste hetkeolukorda ning otsivad võimalusi nende toetamiseks. Maakondlike Arenduskeskuste võrgustik esitab esimese vahekokkuvõte tulemustest, mis on kogutud perioodil 18.03-24.03 Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumile 25. märtsiks. Ettevõtjatele ja vabaühendustele jääb platvorm avatuks ka pärast seda.

Jätkuvalt pakume tasuta nõustamist ettevõtjatele ja vabaühendustele.
Kõik nõustamised toimuvad hetkel e-kanalite kaudu.
Saare Arenduskeskuse kontaktid leiad siit.
 
SA Saare Arenduskeskus
Lossi 1a, Kuressaare
4 520 574
Torni 1, 93812, Kuressaare, Estonia
You may unsubscribe or change your contact details at any time.