Subject: Nauja mūsų istorija: Latvijos, Lietuvos ir Baltarusijos programos naujienlaiškis Nr.1

Jeigu šis el. laiškas Jums tinkamai neatsidaro, skaitykite jį internete
NAUJA MŪSŲ ISTORIJA
Latvijos, Lietuvos ir Baltarusijos programos naujienlaiškis
2017 m. rugsėjo 13 d.
Nr. 1
Europos bendradarbiavimo diena televizijoje!
Švęskime Europos bendradarbiavimo dieną kartu su garsiaisiais laidų vedėjais, Arūnu Valinsku ir Andriumi Tapinu! Rugsėjo 20 d. 21.30 val. įsijunkite LRT televizijos kanalą ir nepraleiskite specialios „Auksinio proto“ laidos su išskirtiniais svečiais. Daugiau informacijos galite rasti Programos Facebook paskyroje.
1-ojo kvietimo rezultatai
Rugsėjo 14-15 d. įvyks projektų atrankos komiteto posėdis, kurio tikslas - atlikti projektų strateginį regioninės reikšmės vertinimą ir pateikti rekomendacijas programos Jungtiniam stebėsenos komitetui dėl projektų, kuriems, remiantis vertintojų atliktu paraiškų vertinimu, bus skiriamas finansavimas. Iš 245 pateiktų paraiškų po administracinio ir techninio tinkamumo patikrinimo 130 paraiškų buvo atrinkta kokybės vertinimui. Bendra atrinktose paraiškose prašomos ES paramos suma yra 93,2 mln. eurų. Pirmojo kvietimo rezultatai bus paskelbti po Programos Jungtinio stebėsenos komiteto posėdžio, kuris, planuojama, įvyks šių metų spalio pabaigoje – lapkričio pradžioje.
Susitikime 
Rygoje!
Jeigu rugsėjo 16 d. svečiuositės Rygoje, kviečiame Jus aplankyti Programos stendą Europos bendradarbiavimo dienos minėjimo šventėje nuo 13.45 iki 16.45 val. Doma aikštėje. Iki greito!
Konsultacijos Žiemgaloje 
Kartą per mėnesį turite galimybę konsultuotis su Programos informacijos specialiste Žiemgalos regione. Norėdami sužinoti artėjančios konsultacijos datą ir vietą, sekite naujienas Programos internetiniame puslapyje arba užsiprenumeruokite naujienas.
Programos Facebook paskyra
Įsitikinkite, kad Programos naujienas sekate aktualioje Facebook paskyroje. Pasikeitus Facebook administravimo taisyklėms, nuo šiol su Programa susijusi informacija skelbiama pasikeitusioje paskyroje. Spauskite „patinka“ ir gaukite naujausią informaciją!
Užsiprenumeruokite naujienas
Norėdami užsiprenumeruoti Programos naujienas, Programos internetinio puslapio apačioje, kairiajame kampe, pasirinkite anglų, latvių, lietuvių arba rusų kalbą ir įveskite savo el. pašto adresą internetinio puslapio dešiniajame kampe.
Linksmybės ir žaidimai
Išspręskite kryžiažodį, sužinokite, koks žodis yra jame paslėptas, ir laimėkite Programos suvenyrą!
Už naujienlaiškio turinį atsako tik Jungtinis techninis sekretoriatas ir jokiomis aplinkybėmis negali būti laikoma, kad šis dokumentas atspindi Europos Sąjungos poziciją.
Sventaragio str. 2, LT-01510, Vilnius, Lithuania
You may unsubscribe or change your contact details at any time.