Subject: Nauja mūsų istorija: Latvijos, Lietuvos ir Baltarusijos programos naujienlaiškis Nr. 8

Jei šis laiškas Jums tinkamai neatsidaro, skaitykite jį internete
NAUJA MŪSŲ ISTORIJA
Latvijos, Lietuvos ir Baltarusijos programos naujienlaiškis
2018 m. gruodžio 21 d.
Nr. 8
2-ojo kvietimo projektai atrinkti finansavimui!
Trakų rajone vykusio 4-ojo Jungtinio stebėsenos komiteto posėdžio metu buvo atrinkta 16 projektų, kuriems bus skirtas Programos finansavimas. Projektų sąrašą rasite Programos internetinėje svetainėje.
Visi 6 Dideli infrastruktūros projektai patvirtinti EK
Europos Komisija patvirtino visus Programos Didelius infrastruktūros projektus. Projektų sąrašą kartu su informacija apie tolimesnius projektų veiksmus rasite skiltyje „Projektai“ Programos internetinėje svetainėje.
Nacionaliniai seminarai įgyvendintojams
2018 m. gruodžio 18 d. Minske įvyko nacionalinis seminaras „Projektų įgyvendinimas Baltarusijoje: finansų valdymas, viešieji pirkimai”. 2019 m. sausio pabaigoje - vasario pradžioje planuojama organizuoti viešųjų pirkimų vykdymo seminarus Lietuvoje ir Latvijoje. Detali informacija bus skelbiama Programos internetinėje svetainėje.
Trišalis seminaras įgyvendintojams
2018 m. gruodžio 5 d. Jungtinis techninis sekretoriatas organizavo trišalį seminarą 1-ojo kvietimo ir Didelių infrastruktūros projektų paramos gavėjams. Į renginį atvyko beveik 200 dalyvių. Seminaro metu skaitytus pranešimus nacionalinėmis kalbomis rasite Programos internetinėje svetainėje.
Keliaujanti paroda „Piešiame mūsų ateitį kartu“!
Dešimties menininkų iš skirtingų pasaulio šalių sukurti paveikslai, atspindintys autorių viziją apie bendradarbiavimą per sienas, pradeda keliauti po Europą. Pirmieji sustojimai – Ryga ir Minskas! Patikrinkite tvarkaraštį ir aplankykite parodą „Piešiame mūsų ateitį kartu“ arčiau Jūsų!
Linksmų šv. Kalėdų ir laimingų Naujųjų metų!
Latvijos, Lietuvos ir Baltarusijos programos Jungtinis techninis sekretoriatas linki Jums linksmų šv. Kalėdų ir laimingų Naujųjų metų! 2019 m. linkime Jums dar didesnių pasiekimų profesiniame ir asmeniniame gyvenime!
Linksmybės ir žaidimai
Atspėkite populiariausią Programos prioritetą 1-ojo ir 2-ojo kvietimų teikti paraiškas metu! 
Savo atsakymą siųskite el. paštu information@eni-cbc.eu iki 2019 m. sausio 21 d. ir laimėkite Programos suvenyrą!
Už naujienlaiškio turinį atsako tik Jungtinis techninis sekretoriatas ir jokiomis aplinkybėmis negali būti laikoma, kad šis dokumentas atspindi Europos Sąjungos poziciją.
Sventaragio str. 2, LT-01510, Vilnius, Lithuania
You may unsubscribe or change your contact details at any time.