Subject: Workout video og praktisk info for Girls Only konkurrence 21/6

Kære deltagere!

Så er det ved at være tid til vores første Girls Only CrossFit konkurrence og vi glæder os rigtig meget til en super fed dag med jer alle.

Her følger video med de workouts vi kører til konkurrencen. Finalen er hemmelig og vil blive afsløret på dagen.

mvh

CrossFit 2400 crewet
Workouts video
Hvis I har nogle spørgsmål til workouts, er I meget velkomne til at stille dem på vores Facebook side eller post@csa.dk og vi vil svare hurtigst muligt.
Praktisk information
For at vi kan være sikre på, at alle er mødt op til konkurrencen, bedes I checke ind i vores reception om morgenen kl. 9 på dagen. Alternativt kan dette også gøres dagen før kl. 18-19, hvis man vil sove lidt længere :-)

Der er bade- og omklædningsfaciliteter i centret. Desuden findes et glimrende cafeteria med et bredt udvalg af mad, friske proteinshakes, frugt m.m.

Adressen er:

CrossFit 2400
Grøndal Multi Center
Hvidkildevej 64
2400 København NV
Gaver og præmier
Vi har arbejdet hårdt for at få nogle gode sponsorater til dette event, der kommer jer til gode. Der vil blive udleveret gaveposer til alle deltagere med lidt godt som tak for deltagelse. Desuden har vi naturligvis en masse flotte præmier til vinderne i begge divisioner.

Hovedsponsor for eventet er Fitnessbutikken.dk, der stiller med en bod på dagen og desuden har sørget for gaver og t-shirts til alle.
Afterparty!
Det er forbudt at lave andre planer om aftenen, da vi holder et brag af et afterparty. I blandt de gamle Carlsberg bygninger har vi sat et kæmpe event op i samarbejde med CSA.dk kampsport, hvor der vil være stort MMA show med actionfyldte kampe, god mad, musik og fest hele natten. Dresscode er classy!

Der er naturligvis gratis adgang til festen for konkurrencens deltagerne. Jeres navne står på gæstelisten, så det er bare at møde op :-)

Hvis I har nogle spørgsmål til konkurrencen, workouts, festen eller hvad som helst andet, så kontakt os endelig på vores Facebook side eller på post@csa.dk :-)
You may unsubscribe or change your contact details at any time.