Onderwerp: Wetenschap en technologie verenigd met hoogste bewustzijn

De ultieme combinatie voor gezondheid en verjonging
Sinds 21 juni gebruiken we in de praktijk de nieuwste uitvindingen van Dr. Ramesh. Nooit was totale gezondheid zo binnen handbereik als nu. De Space Jet en de Lichtstralers combineren de meest recente wetenschappelijke inzichten met de 'total awareness'. Ons lichaam gaat in complete reset, en dit lichamelijk, mentaal-emotioneel en spiritueel. Daardoor heeft een celverjonging plaats. Na enkele dagen worden de resultaten al zichtbaar en voelbaar. 
Het mooie is dat je het helemaal ZELF doet.
Geen inmenging van de behandelaar, geen toegediende supplementjes enz...
Zo ziet de opstelling er uit. De Space Jet staat aan het hoofdeinde van de bank. Je ligt op je rug onder het energielakentje. 
Na een kort gesprek, eventueel het maken van je kaartje indien je dat nog niet had, ga je 27 minuten ontspannen.
Je wordt niet aangeraakt maar wel indien gewenst 'behandeld' met de Lichtstralers. De toestellen staan hieronder  afgebeeld en we verduidelijken kort wat er gebeurt.

De Space Jet is een ionisator die de lucht zuivert. Dit apparaat werkt op alle deeltjes, hoe klein ook. Dus ook bacteriën zullen verdwijnen. De negatieve ionen maken zuurstofopname door het lichaam makkelijker en zorgen ervoor dat er minder histamine (een lichaamseigen stof die een rol speelt binnen het afweersysteem en o.a. hoest kan veroorzaken) vrijkomt in de luchtwegen. Het apparaat kan ook de hoeveelheid serotonine in de hersenen balanceren en zoveel meer!
En wat indien op deze elektromagnetische golven de ACE (awareness, consciousness, energy) werd geënt? Magical!
Terwijl je rustig ontspant en de helende energie door je heen laat gaan, gaat de behandelaar de chakra's, gewrichten, pijnpunten... bestralen met de Lichtstraler. Deze toortsen verhogen de frequentie van de plek waar ze naartoe worden gericht tot aan het allerhoogste bewustzijn (ACE).
De grote toorts gaat 3.6 km ver!
De kleine gaat 1.8 km ver...
Heel het lichaam, onze huizen, huisraad, dieren, planten, tuin, .... worden naar de hoogste frequentie gebracht. Alles wat niet overeenkomt met het hoogste bewustzijn wordt gewoonweg verwijderd.
Dit is 1008 maal de kracht van tachyon ;) ...
Gewoon ervaren!

Na 1 week kan ik al getuigen van enkele resultaten. Mensen die nooit wat voelden van de energetische behandelingen voelen nu wel. In één geval werd de omgeving van de ingewanden vernieuwd (een oude kwaal). In een ander geval voelde een dame een stuk van haar lichaam ontwaken dat lang geleden bij een auto ongeval was verdoofd. Een andere dame voelde beweging in haar voet (jaren steunzolen gebruikt om het voetgewelf te ondersteunen).
Verder beschikken we hier over hulpmiddelen die het helings- en verjongingsaspect van elk mens kunnen ondersteunen. De lakens, de kleine doekjes, de oogmaskers, beauty creams enz... Er is iets voor elke beurs.

Deze tools maken ook deel uit van een business plan, dat voor elk van jullie laagdrempelig toegankelijk is. iedereen kan zowel fysiek, mentaal-emotioneel, spiritueel, relationeel en financieel groeien!
Verder zijn er de workshops en initiaties. Wanneer je dagelijks je meditatieoefeningen doet met je kaartje gaat alles nog een versnelling hoger. 
Aankondigen verschijnen op http://www.totalegezondheid.be 
Kom jij ook?

Prijzen?

1) Behandeling Space Jet: 1ste keer 120 €, nabehandelingen 90 €
2) Lichtstralers: 10 € extra
3) Tools voor eigen gebruik: van 18€ tot 162 € (pennen zijn duurder)
4) Nazorg via mail: kostenloos
Hoe hoger jouw frequentie, hoe meer liefde, licht en vrede in de wereld! 

Berkendreef 21, 3220, Holsbeek, Belgium
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.

Mogelijk gemaakt door:
GetResponse