Onderwerp: Te mooi om waar te zijn?

Verhoogde energiefrequentie maakt alles mogelijk.. 

Te mooi om waar te zijn? 
De enige begrenzingen zijn deze die we zelf creëren! 
Wat er al gebeurde..

Een rechtzaak die na 11 jaar in haar voordeel werd uitgesproken, genezingen en intense healingcrisissen (fysiek, emotioneel of mentaal), financiële overvloed die op vele plekken verschijnt, wensen die uitkomen, wondere beelden en inzichten.. Het lijkt te mooi om waar te zijn op nog maar 2 maanden heel intens toepassen van de krachten in onszelf.
Maar het is echt waar...
De oefeningen
Zowel de korte oefening (met het wensenkaartje) als de lange meditatie van The Solution zijn krachtige hulpmiddelen om onze (slapende) innerlijke wijsheid en potentie wakker te maken en in werking te stellen.

Hoe komt dit? Onze frequentie verhoogt en belemmeringen, valse overtuigingen en blokkades lossen op. Mooie resultaten dienen zich aan bij consequent toepassen. Vanaf 200 Hz begint de manifestatie. Onder 200 Hz blijf je vastzitten.
De tools
Tachyon helpt mensen in hun evolutie. Al enige jaren was ik op zoek naar iets wat nog dieper zou inwerken dan verbinden met het licht. Na 16 jaar gebruik van tachyontools bracht Dr. Ramesh mij de oplossing! De hulpmiddelen die hij ontwierp (ACE/MEF) verbinden je met een zone ver voorbij het licht: 120 keer de kracht van tachyon.. 
 

De oplossing? Op 9 april gaf ik de eerste 'Solution workshop'. Je leert een krachtige oefening voor zelfheling en voor manifestatie van je dromen en wensen. Iedereen die The Solution heeft gevolgd mag elke volgende keer kosteloos meedoen. Breng je een nieuwe deelnemer mee (144€ incl. certificaat), krijg je 20% van je eigen oorsponkelijke inschrijving terug. 

De behandelingen? In de praktijk werk ik nu met de nieuwe tools en de meditatie. Dit werkt dieper en sneller dan de tachyon behandelingen. Je oefent thuis verder om je verhoogde frequentie te behouden en op die manier een hoger level van bewustzijn te bereiken en je dromen te realiseren.

Workshops en introductiesessies in Nederland:

- intro: zondag 7 mei van 14u tot 16u30 bij Palaya, Sint Jorisstraat 23 in Den Bosch
- intro: zaterdag 17 juni op de beurs in Houten http://www.earthandbeyond.nl

- workshop The Solution 18 juni Cultureel Centrum SKAC in Chaam
- workshop The Solution 2 juli bij Palaya in Den Bosch

Aanmelden en info: goedelevercnocke@yahoo.com of 0032(0)485 310 101

ps. In de bijgevoegde schema's kan je aan de hand van je emoties opzoeken waar je je bevindt op de emotionele frequentieladder van het bewustzijn. 

Berkendreef 21, 3220, Holsbeek, Belgium
U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.

Mogelijk gemaakt door:
GetResponse