Onderwerp: Nieuw: 8/0 Miyuki rocailles in vrolijke kleuren – kom jij ons team versterken in Almere?


          

Nieuw: 8/0 Miyuki rocailles in vrolijke kleuren – kom jij ons team versterken in Almere?

Dag allemaal,

We zijn druk bezig met artikelen fotograferen, verpakken, kortom er zijn weer veel nieuwe artikelen bijgekomen! Speciaal voor jou de belangrijkste artikelen op een rij:
  • De duracoat opaque dyed rocailles zijn nu ook leverbaar in maat 8/0. Vrolijke kleurtjes, ideaal voor de lente!

  • Verder is het beadalon assortiment weer uitgebreid aangevuld. Veel kleuren artistic wire zijn weer op voorraad en ook bijvoorbeeld naalden en hulpmiddelen.

    Klik hier voor meer informatie Klik hier voor meer informatie Klik hier voor meer informatie Klik hier voor meer informatie
  • Ook is het leer weer aangevuld.

    Klik hier voor meer informatie Klik hier voor meer informatie Klik hier voor meer informatie Klik hier voor meer informatie

Kom jij ons team versterken?

Vanwege het zwangerschapsverlof van onze collega Susanne zijn we op zoek naar een nieuwe, tijdelijke collega voor onze kralenwebwinkel in Almere. Ben je communicatief vaardig (schriftelijk en mondeling), assertief, pragmatisch en kun je collega’s goed aansturen? En ben je op werkdagen beschikbaar van 13:00 – 17:30? Stuur een email met je motivatie en c.v./profiel naar info@creadream.nl.

Nieuwe aanbieding

Slotjes komen altijd wel van pas, en is toch wel ‘het puntje op de i’ bij het maken van een mooi sieraad. Daarom t/m 25 april 15% korting op AL onze slotjes.



Tip: zo krijg je het draad wel in één keer in de naald

Op deze nieuwe blogpost kun je tips & trucs vinden zodat je het draad wel in één keer in de naald krijgt. Scheelt weer frustratie. ;-)



Als er nog vragen of tips zijn dan horen we het graag. Fijne dag!

Met vriendelijke groet,
Sandra Bouw

CreaDream.nl
MiyukiGroothandel.nl
Kralen.com