Onderwerp: CreaDream 12,5 jaar online ★ Aanbiedingen & give-away


          
Na de drukke verhuizing afgelopen maanden hebben we hier op de nieuwe locatie meteen een extra reden voor een feestje:

Creadream bestaat 12,5 jaar!

Om dit te vieren hebben we diverse aanbiedingen die elkaar komende weken zullen opvolgen. Op onze facebook-pagina laten we steeds weten wanneer een aanbieding start. Op de website  is de aanbieding niet te missen, want we hebben hem ingesteld als startpagina. Onze aanbieding van dit moment is 10% korting op 15/0 Miyuki rocailles, Tila's, triangles, berry's en bugles.



Naast de aanbiedingen zijn we druk bezig met een aantal leuke, interessante en grappige artikelen op het gebied van kralen en materialen die nu helemaal hot zijn, maar ook om jullie een kijkje achter de schermen te geven. Als je het leuk vind om te zien hoe Sandra ooit is begonnen met haar grote droom, hoe haar magazijn er tegenwoordig uitziet of wie haar dagelijks helpen om jullie bestellingen in te pakken, houdt dan onze blog in de gaten.

Voor komend jaar hebben we ruimte voor nieuwe kralen en materialen. Met name het assortiment voor Bead Embroidery willen we uitbreiden, we verwachten zeer binnenkort vele kleuren superduo’s en zullen natuurlijk bestaande productgroepen gaan uitbreiden.

Wanneer je graag iets aan het assortiment toegevoegd ziet worden, laat het ons per mail weten. Uit alle inzendingen die we ontvangen zullen we op 2 januari een cadeaubon van €20,- verloten, dus laat van je horen!


Met vriendelijke groet,
Carine

CreaDream.nl
MiyukiGroothandel.nl
Kralen.com