Onderwerp: ❄️ Winter is coming ❄️ Veel DiY-projects voor Kerst ❄️ Nieuw ❄️

DIY KERST
De zomer heeft dit jaar lekker lang geduurd, maar komende week gaan de temperaturen dan toch echt omlaag. Hoog tijd voor allerlei leuke projectjes die je voor de komende feestdagen kunt maken.

We laten ze nu al zien, zodat je nog genoeg tijd hebt om ze te maken. Heb je zelf nog suggestes, laat het graag horen: info@creadream.nl.

Deze leuke maar eenvoudige manier is ideaal voor mensen die elk jaar een nieuwe look aan hun boom willen geven. Hiermee kun je je eigen kerstballen gebruiken en ze elk jaar opnieuw aankleden in de kleuren en kralen die je maar wilt. Het voordeel is ook dat je hiervoor prima de eenvoudige kerstballen kunt gebruiken, want je maakt er zelf wel wat van!

Op Etsy worden veel patronen aangeboden en we hebben er eentje gevonden met allemaal echt leuke kerstafbeeldingen. Daarnaast heeft ze ook andere hele leuke patronen, allemaal te maken met peyote.

Deze oorbellen maak je eenvoudig met 2 kleine stukjes wire en een paar grotere kralen. In de tutorial worden Swarovski kralen en 6/0 rocailles gebruikt, maar je kunt hier natuurlijk alles op rijgen. Het voordeel is dat je maar een paar nodig hebt, dus je kunt hier goed eventuele restjes mee op maken.
% KORTING %
Deze nieuwsbrief staat in het teken van Kerst, dus komende week allerlei rode, groene en gouden kralen en materialen in de aanbieding voor 10%, 20% en 40% korting.

Klik op de afbeelding hieronder om direct naar het hele overzicht te gaan.

NIEUW
Onderstaande kralen en materialen hebben we afgelopen week toegevoegd, waaronder een aantal mooie nieuwe kleuren Swarovski bicones 6mm, een superhandig meetlint, een DQ (stof)schaar, wild fire en tapestry naalden van Tulip.
UPDATE BEZOEK CHINA EN JAPAN
Houdt de komende tijd je inbox goed in de gaten, want Sandra gaat snel een verslag publiceren van haar zakenreis in China en Japan.

Dus voor wie een kijkje achter de schermen wil, check onze komende nieuwsbrief met veel foto's, weetjes en ook tips voor degene die ook die landen wil bezoeken.

Natuurlijk kun je ons nu al mailen als je specifieke vragen hebt, info@creadream.nl.
TOT SLOT
Een heel fijn weekend gewenst alvast! Heb je nog vragen, stel ze via info@creadream.nl. We helpen je graag.

Met vriendelijke groeten,

Team CreaDream