Onderwerp: 🐣 Paas actie 🌸 Tubular Chenille Stitch 🌼 Even voorstellen 🌸 Aanbieding ⭐

🐣 HET IS WEER BIJNA PASEN! 🐣

In de komende 2 weken, van 15 t/m 29 maart, zullen we bij alle bestellingen boven de €40 euro een gratis kralenpakketje meesturen in je bestelling! In dit pakketje zit dus een patroon en genoeg kraaltjes om dit leuke paasei te maken. Bevestig een lusje aan de bovenkant om hem in de paastak te hangen 😁.

 STARTEN MET... TUBULAR CHENILLE STITCH

Onze trouwe vaste klant Kitty stuurde ons haar mooie creaties op die ze heeft gemaakt met de Chenille stitch (tubular) en is zo lief geweest om de stappen voor deze techniek uit te leggen samen met duidelijke plaatjes. De Chenille stitch is er als platte steek maar deze kan je dus ook rond (tubular) maken en je kan hiervoor zowel Delica’s als Rocailles gebruiken. Het is ook een ideale manier om je restjes kralen op te maken, want met een paar kralen heb je al snel een prachtig sieraad! Lees hier het 5 stappen plan!

🧡 EVEN VOORSTELLEN... 🧡

Dit is Fatma!

Deze vrolijke en lieve collega werkt nu inmiddels een goed half jaartje bij ons en is vaak te vinden achter de weegmachine. Dit is dan ook haar favoriete taak! Heerlijk luisterend naar een podcast of muziekje zorgt ze ervoor dat alle kralen perfect in de juiste hoeveelheid in je juiste verpakkingen terecht komen.


Dit is Judi!

Deze lieve, hardwerkende collega is nu een klein halfjaartje bij ons en is voor alles inzetbaar! Ze is vooral te vinden bij het verpakken van producten, bestellingen pakken en mixen maken.

 AANBIEDING

Deze week shop je deze artikelen in frisse lente kleurtjes met 10% en 20% korting.

FIJN WEEKEND!

Wanneer we nog ergens mee kunnen helpen, dan kun je ons bellen op telefoonnummer 0499 219 269 of een mail sturen naar info@creadream.nl.


We horen het graag!


groetjes,

Team CreaDream