Onderwerp: 💙 Nieuwe mixen! 💚 Brick stitch inspiratie 💛 Even voorstellen 🧡

 NIEUWE MIXEN

Oepsie!! Per ongeluk 2 kleuren door elkaar geraakt in de weegmachine 🙈. Wat we hiermee doen? We voegen er nog wat kleuren aan toe en zo ontstaat er weer een geweldig leuke mix!


Hoe zou jij deze mix noemen? Stuur je suggestie naar ons in en degene met de leukste naam sturen we een zakje van deze mix op 😁.

Ook hebben we de magic earth mix gemaakt met 8/0 rocailles, zodat we deze nu zowel in delica's, 11/0 én 8/0 rocailles hebben!

🤩 BRICK STITCH INSPIRATIE 🤩

Een leuke variatie op de brick stitch rijgtechniek is deze 2drop ruit. De techniek werkt precies hetzelfde, alleen pak je nu steeds 2 kraaltjes in plaats van 1. Je ontwerp wordt hierdoor ook twee keer zo lang.

Ook leuk: maak alleen de bovenste driehoek en rijg er fringes aan voor een speelse slinger oorbel.

🧡 EVEN VOORSTELLEN... 🧡

Dit is Danique! Deze gezellige en lieve collega werkt nu ongeveer een half jaartje bij ons en is niet meer te missen in ons team! Ze zorgt ervoor dat alle bestellingen op tijd en met liefde zijn ingepakt! Ook het magazijn en de voorraad tip top in orde houden is een van haar vele taken die ze dagelijks bij ons doet.

FIJN WEEKEND!

Wanneer we nog ergens mee kunnen helpen, dan kun je ons bellen op telefoonnummer 0499 219 269 of een mail sturen naar info@creadream.nl.


We horen het graag!


groetjes,

Team CreaDream