Onderwerp: ∞ Nieuwe kwastjes! ∞ Nieuwe Miyuki mixen! ∞ Nog meer nieuw! ∞

NIEUW
De afgelopen tijd zijn we zelf aan het mixen geslagen! En sinds vandaag staan de eerste mixen online. Dit zal de komende tijd meer en meer uitgebreid worden en als je hierin nog suggesties hebt, laat het dan zeker weten via info@creadream.nl. Wie weet staat dadelijk jouw mix online!
KWASTJES
Deze kwastjes zijn superleuk om te verwerken in je armband of ketting voor een coole Ibiza-look! De kleurtjes hebben we afgestemd op de trendkleuren van deze zomer, dus bestel ze snel, deze week met korting! Klik hier om naar het hele overzicht te gaan.
AANBIEDING
De komende week hebben we de volgende aanbiedingen:

Alle nieuwe kwastjes met  10% korting.

Allerlei leuke zilverkleurige bedeltjes met 20% korting.

Overige rocailles 8/0 met 40% korting.

TERUG ONLINE
We hebben weer diverse leveringen mogen ontvangen, waaronder het bead cord, dus er zijn weer een hoop kleuren te bestellen. Momenteel hebben we 164 kleuren en diktes online, klik hier voor het hele overzicht.

Daarnaast natuurlijk ook weer vele kleuren Miyuki aangevuld, waaronder vele kleurtjes van de nieuwe Fancy, die enorm veel zijn besteld. Het is duidelijk een populair kleurtype!
DIY ENKELBANDJE!
Het belooft weer een lekker warme week te worden. Heerlijk met de voetjes omhoog in de tuin met de kralen op schoot, toch?

Misschien is het een leuk idee een enkelbandje te rijgen. Een leuk subtiel patroontje vind je op Kralen.com. Rijg beide draden door één of meerdere kralen, waarna je dan op elke draad apart nieuwe kralen rijgt. Rijg dan weer de draden samen door de kralen en herhaal dit tot je de goede lengte hebt. Je kunt hiervoor alle soorten kralen gebruiken die je maar wilt en natuurlijk extra leuk met een aantal bedeltjes eraan!

Een heel fijn weekend gewenst!

Met vriendelijke groet,

Team CreaDream