Onderwerp:Β πŸ³οΈβ€πŸŒˆ Nieuwe blog! πŸ³οΈβ€πŸŒˆ Nieuwe kraaltjes! πŸ³οΈβ€πŸŒˆ Aanbieding! πŸ³οΈβ€πŸŒˆ

NIEUWE BLOG

Er staat een hele leuke nieuwe blog online! Stefanie heeft een prachtige armband gemaakt en tijdens het maken foto's gemaakt van de verschillende stappen. Deze foto's staan samen met de instructies in de nieuwe blog 'Tutorial macrame met leer'.

De armband wordt helemaal gemaakt met de weitas knoop, maar wel in verschillende varianten. Zo krijg je een speelse en mooie armband, waarmee je deze knoop direct heel goed leert kennen.

NIEUWE KRAALTJES

We zijn weer aan het shoppen geweest en hieronder zie je een deel van de kleurtjes die we hebben, maar klik op de foto's om naar het hele overzicht te gaan.

En zoals je hieronder al kunt zien, maken we zoveel als het kan, steeds andere foto's als het om een ander artikel gaat. In dit geval liggen de pareltjes van 2 mm in een rondje, die van 3 mm in het ronde bakje en die van 4 mm in strengen over de hele breedte van de foto.

Zo kun je in een oogopslag zien welke maat je voor je hebt.

AANBIEDING

Deze week hebben we een mooie selectie blauwe kralen in de aanbieding, waarschijnlijk heeft de mooie blauwe lucht van de afgelopen weken ons geΓ―nspireerd.

FIJN WEEKEND!

Wanneer we nog ergens mee kunnen helpen, dan kun je ons bellen op telefoonnummer 0499 219 269 of een mail sturen naar info@creadream.nl.


We horen ook altijd graag waar jullie mee bezig zijn, welke technieken vind je nu heel leuk of juist heel lastig en welke artikelen je graag nog bij ons in de shop toegevoegd zou willen zien.


We wensen jullie een heel mooi weekend!


Hartelijke groeten van heel Team CreaDream!