Onderwerp: ⭐ Nieuw! ⭐ Inspiratie ⭐ Even voorstellen ⭐

 VEEL NIEUWE VOORRAAD

Afgelopen week zijn er weer een aantal leveringen binnen gekomen, waaronder superduo's, C-lon rijgkoord en een aantal Miyuki kleurtjes!

🤩 SIERAAD INSPIRATIE 🤩

Deze mooie oorbellen kregen we ingestuurd van onze klant Lieke! Ze zijn volledig gemaakt met KR-MIDEC11-31 wat deze oorbellen een hele chique uitstraling geven. Voor deze oorbellen is de brick stitch techniek gebruikt, die we uitleggen in deze blog. De bovenkant is afgewerkt met een draadbeschermer waar je vervolgens het oorbel haakje aan vast maakt. Je kunt er natuurlijk ook 1 als hanger aan een ketting bevestigen. En voor wie mee gaat met de asymmetrische trend: draag aan het ene oor de open ruit en aan je andere oor de gesloten ruit.


Meer creaties van Lieke kun je vinden op haar instagram: @loopsbylieke

🌸 EVEN VOORSTELLEN... 🌸

Deze week stellen we je graag voor aan Mandy! Ze werkt nu iets meer dan 2 jaar bij CreaDream en maakt veel content zoals leuke plaatjes en patronen om met jullie te delen op social media. Sieraden bedenken en maken is haar grootste hobby.

FIJN WEEKEND!

Wanneer we nog ergens mee kunnen helpen, dan kun je ons bellen op telefoonnummer 0499 219 269 of een mail sturen naar info@creadream.nl.


We horen het graag!


groetjes,

Team CreaDream