Onderwerp: ♥ Nieuw: Cabochons! ♥ Superaanbieding ♥

NIEUW: CABOCHONS!
Het is gelukt! Laatst hadden we al een oproepje geplaatst op Facebook met hierin de vraag of jullie ook interesse hadden in cabochons. Jullie reageerden heel enthousiast en we kunnen blij zeggen dat de eerste cabochons nu online staan.

Het zijn diverse soorten cabochons van 30x40mm en 30x22mm en ze zijn van prachtige kwaliteit.

Bij een aantal was het patroon van een bepaalde soort heel verschillend en we kunnen ons voorstellen dat je deze niet in hetzelfde sieraad zou willen gebruiken. Hier hebben we dan ook verschillende artikelen van gemaakt, zodat jullie zelf een selectie kunnen maken. Natuurlijk heeft elke steen dan nog steeds zijn eigen prachtige patroon, dus verschil is er altijd.

De cabochons worden natuurlijk veel gebruikt in Bead Embroidery, waarbij je enerzijds de grootste kettingen tegenkomt, maar anderzijds ook de prachtige hangers, die enkel uit de ingepakte steen bestaan.

Bead Embroidery is echt makkelijk! En het beste om ermee te beginnen is om een cabochon in te pakken, zoals dat heet, en hier een hanger van te maken. Met de basistechnieken Peyote en RAW kun je al zoveel doen.

We hopen snel op YouTube diverse instructiefilmpjes te kunnen zetten over onder andere het inpakken en omranden van de cabochons, zodat je hier snel mee aan de slag kunt.

AANBIEDING
Deze week hebben we geen aanbiedingsgroep van 10% korting, omdat we deze allemaal in de groep van 20% hebben gestopt. Bestel komend weekend alle kraaltjes in de aanbieding hieronder met extra korting, geldig tot en met komende zondag.

Diverse Miyuki kraaltjes in rood, wit, blauw en oranje met maar liefst 20% korting.

Andere basiskralen in Hollandse kleuren met 40% korting.

FIJNE KONINGSDAG!
Een heel fijn, lang en gezellig weekend toegewenst. Als we nog ergens mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten. Je kunt ons mailen via: info@creadream.nl.

Met vriendelijke groet,

Team CreaDream