Onderwerp: ✤ Nieuw ✤ Aanbieding ✤ Nieuwe kleuren trägerperlen ✤ Inspiratie ✤

NIEUW
Afgelopen week hadden we al 120 kleuren en soorten Miyuki weer toegevoegd en deze week zijn er weer 33 artikelen bij gekomen, waaronder de trägerperlen die we weer binnen hebben, nu ook te bestellen bruin, transparant en zwart! Ook zijn er weer mooie Miyuki beads terug op voorraad, rubbers voor brillenkoord en haarclips.

Klik op de foto's hieronder voor de verschillende overzichten, maar vergeet niet ook bij de andere data te kijken.
BEDANKT!
Afgelopen week hadden we de leuke armband laten zien die gemaakt wordt van memory wire en de jewelry tube (het rubberen koord). Het was geweldig om te zien hoe goed dit is ontvangen en de orders met deze artikelen bleven maar binnenkomen.

De zwarte kleur was na een paar dagen al uitverkocht, dus hier hebben we snel weer een nieuwe bestelling voor geplaatst. We hopen deze over een dikke week weer binnen te hebben. 


Natuurlijk zijn we erg benieuwd wat jullie ervan maken. Stuur je foto's naar onze pagina op Facebook, zodat iedereen kan meegenieten!

AANBIEDING
De komende week hebben we de volgende aanbiedingen:

- Diverse Miyuki beads met 10% korting.

- Mooie kleuren rond glad leer 2mm met 20% korting.

- Een selectie prachtige paarse kralen met 40% korting.
INSPIRATIE
Eventjes geleden hadden we op Facebook een leuke armband laten zien. Deze heeft Sandra gemaakt met de nieuwste metalen armbanden die we nu online hebben.

De strook delica's is hier gemaakt met de peyote stitch en bij deze armband passen er exact 8 rijen in, dus met de even peyote stitch lekker makkelijk.

Je kunt dit natuurlijk maken met elk patroon dat je maar kunt verzinnen, maar zou je nu graag dit voorbeeld willen volgen, dan hebben we hieronder het patroon voor je.

Wanneer je op de foto klikt, kun je het openen in een excel-bestand.

Het patroon herhaalt zich op dezelfde manier en bij de uiteinden rijg je eenvoudig alleen in de middelste rijen een kraaltje erbij, zodat je mooi rond uitkomt.

De kleuren die ze hier gebruikt heeft bij de rood-wit-blauwe zijn DB-2288, DB-261 en DB-2144. En bij de groen-wit-blauwe zijn het: DB-1585, DB-261 en DB-2144. Heb je hier nog vragen over, neem gerust contact met ons op.
(STARTERS)PAKKETTEN ONLINE
Intussen zijn we bezig om online ook pakketjes te kunnen gaan aanbieden. De meeste telefoontjes en mails die we krijgen is met de vraag welke materialen er nodig zijn voor een armbandje, ketting of techniek die men in gedachten heeft. En wanneer je kijkt hoeveel opties er inmiddels wel niet zijn, is dat helemaal niet zo gek.

Momenteel zijn we de laatste checks aan het doen, dus we hopen dat het snel zo ver is. De pakketten die we gaan aanbieden zijn bijvoorbeeld starterspakketten voor het weven of haken, complete pakketjes om armbanden te maken, mooie kleurencombinaties, goed combinerende materialen, Miyuki kleurensets, enzovoorts.

Wanneer je zelf een bepaald pakket in gedachten hebt, laat het gerust weten en we zullen erin duiken.

TOT SLOT
Heb je nog vragen, mail ons gerust: info@creadream.nl

Een heel fijn weekend gewenst!

Met vriendelijke groet,

Team CreaDream