Onderwerp: 🤗 Last Minute DIY voor Kerst 🤗 Tutorials 🤗 Aanbieding

DECEMBER
December staat natuurlijk in het teken van familie, vrienden, heerlijk eten en prachtige cadeaus.

In en rondom het huis ziet het er bij jullie nu vast prachtig uit!

Zou je graag nog iets willen maken? In deze nieuwsbrief vind je volop mogelijkheden met wire, die een superleuk resultaat geven, maar niet veel tijd kosten. En bestel het nu met korting!
 TUTORIALS - WIRE
Mocht je nog snel iets willen maken de komende dagen, dan kan dit ideaal met wire. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos en kosten niet al te veel tijd.

En deze week bestel je alle groene, rode, gouden en zilveren wire en metaaldraad met 10% korting! Plus bijpassende kralen met 20% en 40% korting.
Kerstster. Een opvallende, grotere kerstster, waarvan je er verschillende kunt maken voor in de kerstboom of gezellig naast elkaar in je raam aan een mooi rood of groen lint.

Voor deze ster kun je elk soort kralen gebruiken en zelfs eenvoudig variëren in grootte. De instructies zijn van Beads Art en je vind ze hier.
Oorbellen. Deze eenvoudige, maar classy oorbellen worden gemaakt van 20 of 22 gauge en in de tutorial kun je duidelijk zien in welke volgorde je de loops moet draaien. Je hebt ook niet een heel lang stuk nodig, dus ook handig om reststukjes van je wire op te maken.

De instructies zijn van Fantasia Elegance en je vind ze hier.
Engeltje. Tot slot nog deze leuke engeltjes die je kunt maken van wire. Er zijn 4mm pareltjes gebruikt in combinatie met 26 gauge wire, dat gelijk staat aan een dikte van 4mm. Ook hier kun je natuurlijk eindeloos variëren in de kralen die ervoor gebruikt.

Deze instructies zijn ook van Beads Art en vind je hier.
EXTRA - WIRE MET KINDEREN
Daarnaast is het ook zeker leuk om hier met de kinderen mee aan de slag te gaan. De kerstboompjes die je hier allemaal rondom ziet, zijn gemaakt door Sandra's zoon Daan en zijn klasgenootjes.

De instructies voor deze boompjes en andere leuke kerstfiguurtjes - en nog veel ander leuks - vind je hier op www.kralen.com.
NIEUWE ARTIKELEN
Zoals je ziet, zijn het weer heel diverse artikelen die erbij zijn gekomen. Allereerst de bead reamer op batterijen, waarop je ook de wire rounders in verschillende maten op kunt bevestigen. Daarnaast schakelketting, parels, hangers en diverse slotjes. Klik op de afbeelding om direct naar het overzicht te gaan.
AANBIEDING
De komende week hebben we de volgende aanbiedingen:

Allerlei soorten artistic wire in kerstkleuren met 10% korting.

Allerlei (parel)witte en transparante kralen 20% korting.

Een selectie rode, groene, gouden en zilveren kralen met 40% korting.

FIJNE WEEK!
Een hele fijne week gewenst! Heb je nog vragen, dan kun je ons bereiken via info@creadream.nl.

Met vriendelijke groet,
Team CreaDream