Onderwerp: 🎊 Feest! CreaDream bestaat 15 jaar! 🎉 15% korting! 🎊

JARIG! DUS 2 CADEAUS VOOR JULLIE!
Vandaag,12 juni, is het 15 jaar geleden dat CreaDream de lucht in ging. Een datum die ik me al die jaren extra goed kan herinneren, omdat ik qua planning eerst uitkwam op 13 juni.

Die laatste dag heb ik extra hard doorgewerkt om net een dag eerder online te gaan. ;)
Al die jaren heb ik met superveel plezier de webwinkel gerund en inmiddels loopt hier een heel team rond dat me hierbij helpt, waar ik echt blij mee ben.

Die hulp heb ik namelijk echt nodig met het aantal bestellingen dat we van jullie inmiddels dagelijks ontvangen, dank je wel hiervoor!!
Om jullie te bedanken voor alle bestellingen de afgelopen jaren, heb ik een persoonlijke pagina gemaakt met allerlei leuke info over je bestelhistorie.

Hier zie je een overzicht van hoeveel bestellingen je inmiddels bij ons hebt geplaatst, welke artikelen je als allereerste hebt besteld, welke je favoriet zijn en welke kleuren je het vaakst besteld hebt.
ALLES 15% KORTING
Als traktatie dan geen taart voor iedereen, maar  natuurlijk een korting van 15% op ons hele assortiment! Ik hoop dat dit geen teleurstelling is, nu jullie het gebak moeten missen. ;)

Deze korting hebben we direct in laten gaan en is geldig tot en met vrijdag 14 juni

Hieronder zie je nog een foto met alle bestellingen die we aan het eind van een dag weer verstuurd hebben en we zijn heel benieuwd of de stapel nog groter kan.

Misschien dat het lukt met de korting die we nu ingesteld hebben... De collega's zijn is er in ieder geval klaar voor!
NOG VRAGEN OF HULP NODIG?
Als we nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag. Je bent van harte welkom met al je vragen, tips of opmerkingen. Je kunt ons bereiken via: info@creadream.nl.

Op naar de volgende 15 jaar!

Met vriendelijke groet,
Sandra en Team CreaDream