Onderwerp:ย ๐Ÿ˜ Feest! ๐Ÿ˜ 10% korting op alles! ๐Ÿ˜ Klant-beoordeling vandaag op 9,8! ๐Ÿ˜

SUPER BEDANKT!
Sinds vandaag hebben we een klant-beoordeling van maar liefst een 9,8!

En hier zijn we ontzettend blij mee! Hartelijk dank voor jullie waardering!
Elke dag pakken we met plezier alle bestellingen en beantwoorden we zo goed mogelijk de vragen die we krijgen en dit is dan toch wel een superbeloning. ๐Ÿ˜ Om dit plezier met jullie te delen, geven we per direct:

10% korting op het hele assortiment!

Dus bestel snel je favoriete artikelen, want deze korting is geldig tot vrijdag 23:59 uur.
AANKONDIGING
Intussen hebben we ook nog een leuke mededeling, want we gaan het assortiment de komende maanden fors uitbreiden. Er zijn nu al maar liefst meer dan 120 nieuwe kleuren Miyuki kralen besteld!

We hebben net te horen gekregen dat de meeste kleuren in januari gaan komen, dus dat is een goed begin van het nieuwe jaar, dachten we zo. Maar een aantal zijn al bijna klaar en komen al in oktober!

Het gaat om allemaal nieuwe kleuren delica's 11/0, een uitbreiding van de delica's 8/0, rocailles in alle verschillende maten en tot slot de tila's, die momenteel heel populair zijn. We houden jullie natuurlijk op de hoogte.
CONTACT + VRAAG AAN JULLIE
En tot slot willen we graag nog iets aan jullie vragen. Onze nieuwe website www.miyukibeading.com staat inmiddels online. Hier staat allerlei informatie over Miyuki en we zijn benieuwd of  je nog iets mist en of er iets specifieks is dat je hier graag ook zou willen zien.

We zijn erg benieuwd en kijken graag wat we hierin voor jullie kunnen betekenen.

Als we nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we dit graag. Dit kan via info@creadream.nl of 0499 219 269.

Een hele fijne avond gewenst!

Met vriendelijke groet,
Team CreaDream