Onderwerp: ✱ Bezoek Japan ✱ Aanbieding ✱ Véél Nieuw ✱

BEZOEK AAN MIYUKI JAPAN
Sandra gaat binnenkort naar Japan om Miyuki weer te bezoeken en te kijken wat de nieuwe ontwikkelingen zijn. Ze heeft afgesproken met de eigenaars van Miyuki zelf en zal hen in de fabriek bezoeken waar alle kraaltjes worden gemaakt.

Wanneer er nu nog iets is waar je heel nieuwsgierig naar bent of een vraag die je graag aan hen zou willen stellen, mail deze dan naar info@creadream.nl. We zijn erg benieuwd wat jullie graag zouden willen weten en zullen met plezier op zoek gaan naar het antwoord.

Zijn er nog kleuren die je toegevoegd zou willen zien aan het assortiment van Miyuki, dan kunnen we dit natuurlijk aan ze doorgeven. Mail dan naar info@creadream.nl.
AANBIEDING
Deze week hebben we de AVA-beads, de faceted micro spacers, de Miyuki spacers en onze nieuwe 2mm pareltjes in de aanbieding met 10% korting.

Daarnaast een leuke selectie hangers en bedels met zelfs 20% korting.

En tot slot, omdat de zon nog zo heerlijk schijnt, een selectie van zonnige oranje kralen met 40% korting.
NIEUW
We hebben dus nieuwe 2mm pareltjes toegevoegd aan ons assortiment. Momenteel hebben we 11 mooie basiskleurtjes van een hele mooie kwaliteit.

Daarnaast ook de ideale metalen klemmetjes om je armbandjes met kleine kraaltjes erg mooi af te werken. Je kunt hier zelf je eigen slotje bij kiezen.

We hadden al de ringen met platte zijkant toegevoegd in het verleden, maar op verzoek nu ook de quick links met één mooi bewerkte zijkant. Prachtig als tussenring bij je ketting, maar natuurlijk ook om met brick-stitch je oorbelletjes te maken.

Daarnaast zijn diverse Miyuki kralen weer toegevoegd, waaronder delica's 8/0, cubes, bugles, maar natuurlijk ook de delica's 11/0 en de rocailles. De delica's die we vandaag hebben geplaatst, zijn kleuren die we nieuw in het assortiment hebben.

Tot slot niet te vergeten de verschillende andere benodigdheden, zoals tangen, soutache, cuffs, beading foundation, fireline en nog veel meer.

Klik op de foto hieronder om direct naar het overzicht van die dag te gaan.
FIJN WEEKEND!
Een heel mooi en zonnig weekend gewenst!

Als we je nog ergens mee kunnen helpen, mail dan je vraag naar info@creadream.nl.

Met vriendelijke groet,

Team CreaDream

U kunt zich op elk moment afmelden of uw contactgegevens veranderen.