Subject: Oferta speciala documente sistem de management

LikeTwitterPinterestGooglePlus LinkedInForward

Preturi reduse la kit-urile "Documente Sistem de
Management"

 

  Oferta speciala de vara !
Pentru ca in luna august firma ThesanCo implineste 9 ani de existenta si functionare neintrerupta, pentru ca in toti acesti ani ne-ati fost alaturi si ne-ati acordat increderea dvs., dorim sa sarbatorim impreuna succesele obtinute si lectiile invatate
si va anuntam ca avem pentru dvs., clientii nostri fideli o oferta exceptionala !  

Kit-ul documente SMC (calitate) si Kit-ul Documente SMI (calitate-mediu)

la preturi reduse fata de lista de preturi !

Acum puteti avea documentele Sistemului de Management dorit la cel mai bun pret !

Veti obtine:

- Cea mai mare reducere a costurilor totale pentru proiectarea si implementarea Sistemului de Management, si implicit a certificatului ISO!
- Reducerea timpului necesar pentru proiectarea si implementarea Sistemului de Management al Calitatii, respectiv Sistemului Integrat Calitate-Mediu !  
- Un Sistem de Management propriu, proiectat si documentat in proportie de peste 90 % ! 
- Angajamentul consultantului de a va acorda ajutorul necesar pe tot parcursul derularii proiectului, la preturi si tarife preferentiale !   

Ce contine Kit-ul documente Sistem de Management ?

Documentele pe care le veti primi sunt similare celor din kit-urile cod Q02-R11, respectiv Q02-R23. Continutul detaliat al kit-urilor il puteti gasi in oferta de aici ...  
Fiecare kit va fi livrat impreuna cu "User Guide - Instructiuni pentru utilizarea documentelor", astfel incat sa stiti exact ce trebuie sa faceti pentru a personaliza si a completa documentele cu informatii proprii organizatiei dvs.  
In conditiile actuale ale economiei, aceasta este solutia optima pentru companiile ce doresc obtinerea rapid si cu costuri minime a documentelor sistemului de management si a certificatului ISO !

Care sunt beneficiile legate de pret ?

Iata preturile kit-urilor din aceasta oferta si comparatia cu preturile de lista: 

Daca ati planificat implementarea Sistemului de Management al Calitatii conform cerintelor standardului ISO 9001 sau implementarea Sistemului de Management Integrat Calitate-Mediu conform ISO 9001-ISO 14001, aceasta este cea mai buna solutie, iar raportul pret/calitate este cel mai bun de pe piata !

Rezolvati in trei pasi simpli: 

1. completati formularul de comanda pe site-ul nostru, aici ... si confirmati comanda, urmand instructiunile primite pe email
2. primiti pe adresa dvs. de email factura proforma si efectuati plata  
3. primiti in inbox-ul casutei dvs. de email documentele comandate 

 Comanda Kit documente "calitate" / "calitate-mediu" »

RO 16713884; J13/7373/2004
telefon: 0341 407.712; 0371 181.498; fax: 0341 407.712; 0341 818.651
e-mail: office@calitate-management.ro; sales@calitate-management.ro; thesanco@gmail.com

De ce avem nevoie de un Sistem de Management ?
Un Sistem de Management corect proiectat si dezvoltat este o unealta la dispozitia organizatiei, utilizata pentru a comunica interdependenta persoanelor si a proceselor, precum si a permite luarea deciziilor in conditiile unei corecte analize ce va face posibila cresterea profitului. 
mai multe detalii  »
Aveti nevoie de certificatul ISO ?
Unicul raspuns corect la aceasta intrebare este DA !
Pentru ca in acest fel veti avea confirmarea faptului ca societatea / organizatia dvs. respecta cerintele standardului ISO privind Sistemele de Management.
 
mai multe detalii  »