Subject: Synsforbedringskursus i Århus den 26.-27. November 2011

Dear Friend,

Vores næste synskursus på dansk finder sted i Århus den 26.-27. november 2011. Det er med Anne-Birte Christensen som er instruktør. Hun er synslærer og heilpraktiker og har undervist på vore syns- og healing kurser siden 1990.

Undervisningen er baseret på Martin Brofman's bog ”Bedre syn ved bevidsthedsændring”. Mange mennesker har forbedret deres syn efter at have deltaget på dette kursus.

Synskurset er for alle med nedsat syn f.eks. nærsynethed, langsynethed eller bygningsfejl. Selv mennesker med ”organiske” øjenproblemer som grøn stær, grå stær osv. har meldt om forbedret syn på disse kurser.

Kurset er egnet for enhver, som er villig til at tage ansvaret for sig selv og sit liv og gøre det indre arbejde, som er nødvendigt for at krone processen med succes.

I løbet af denne weekend vil du udforske de fysiske, emotionale, psykologiske og metafysiske aspekter af dit syn. Og du vil opleve, at der er en forbindelse mellem din måde at være på og din måde at se på. Hver form for synsforstyrrelse relaterer til en specifik personlighedstype, som repræsenterer en specifik stresset måde at respondere på omgivelserne på. Du vil blive i stand til at betragte de forskellige faktorer, som du hidtil har tilladt at påvirke dit syn, så du nu har en mulighed for at gøre noget ved dem - at ændre din opfattelse af forskellige ting, at tage nye beslutninger og at bruge din bevidsthed som redskab til at forbedre kvaliteten af dit syn.

På kurset arbejder vi desuden med dybdeafspænding, visualisering, affirmationer , Hatha-Yoga øjenøvelser og energiarbejde for at opnå en fysisk afslapning (af krop og øjne), såvel som en indre ro, der kan hjælpe dig til at give slip på begrænsende opfattelser af dig selv og dit syn og derved opnå at se klarere/klart.
Pris: Kursusgebyr er 1850 kr. Hvis du gentager synskurset betaler du kun halv pris (925 kr) anden og tredje gang . Hvis du har deltaget på synskurset mindst 3 gange, kan du deltage gratis.

Sted: Århus centrum.
Tid: Lørdag den 26. november kl. 9.30 - ca. 19 og søndag den 27. november kl. 9.30 – ca. 18
Tilmelding: Til Anne-Birte Christensen, Sønderborggade 5, 1.th, 8000 Århus C,
Tlf. 23 84 66 11, mail: abchristensen@gmx.net
Tilmeldingsfrist: Onsdag den 16. november

Med venlig hilsen

Anne-Birte Christensen