Subject: Våren är på väg! Behöver du hjälp?

View this email online if it doesn't display correctly
Våren är på väg! 
Vinterkruka med ranukel och lökar
Hej Trädgårdsvän!

Nu har jag satt igång med beskärning av fruktträd. Det har ärligt talat varit en konstig vinter med temperaturer på 8 plus under februari så det blev att startat upp tidigt. Nu känns det skönt och roligt att vara ute med lite sol emellanåt.

Behöver du hjälp nu i vår så ring eller svara på e-posten. Det kan vara så att saven stiger lite tidigare i år och perioden att beskär kan bli aningen kortare. Vi får se. Hör av dig asap om du behöver min hjälp!

RUT-avdrag gäller numera även för beskärning av fruktträd. Du lämnar ditt personnummer och jag sköter administrationen. Du får 50% avdrag på arbetskostnaden om du har kvar av din årspott (25.000 kr för oss upp till 65 år och från 65 år har vi 50.000 kr i RUT att använda).

Den meteorologiska definitionen av vår är enl. SMHI att dygnsmedeltemperaturen ska vara stigande och över 0° men under 10 plusgrader. Några exempel på när våren normalt brukar anlända:
  • Kiruna 1 maj
  • Östersund 11 april
  • Stockholm 16 mars
  • Malmö 22 februari
Trädgårdsmässan 6-9 april på Stockholmsmässan i Älvsjö är också ett bra vårtecken som inte är så långt borta nu. Jag tänkte göra ett besök, kanske vi ses?!

Må gott!

mvh Tove Madsen
070 769 5487

Du får detta brev eftersom Du är en av mina högt värderade kunder! Om du av någon anledning inte vill ha mina mail så kan du avregistrera dig i slutet av brevet.
LikeTwitterForward
konvaljebacken 6, SE-14264, Trångsund, Sweden
You may unsubscribe or change your contact details at any time.