Subject: Tack för Trädgårdsåret 2019!💐🌳

View this email online if it doesn't display correctly
Tack för i år och
Gott Nytt Trädgårdsår 2020!
Lavendel och rosen Fairy
Hej kära Trädgårdsvän!

Min granne skriver ibland på Facebook att jag har en sån snygg häck. Jag håller med :-) 
Det är den här hon menar, lavendel och rosen Fairy är i sin prakt i mitten av juli! 

Det är konstigt nog inte så långt kvar tills vi är där igen! Men vi hinner vila, drömma och planera för det kommande året först. 

I februari bjuder jag in till en inspirationskväll, läs mer nedan!

Det var många som fick mycket frukt 2018 men icke 2019. Jag var inte ensam om att få en handfull äpplen per träd här hemma. Misströsta inte, nu borde träden ha återhämtat sig och blir det lagom temperatur för insekterna när det blommar så bör det bli ett nytt bra år 2020. 

Vi drar igång träbeskärning igen när vi får torra dagar på +5 grader eller mer. December har ju inte varit så kall ännu, men blöt.

Har du RUT kvar på kontot, se årets tips nedan!


Trädgårdsteamet 2019 säger TACK!

Gott Nytt År önskar 
Tove Madsen
Drevvikens Trädgårdstjänst
070 769 5487

Du får detta brev eftersom Du är en av mina högt värderade kunder! Om du av någon anledning inte vill ha mina mail så kan du avregistrera dig i slutet av brevet.
Träd på vår planet
Mycorrhiza
En dos mycel/mycorrhiza på trädets rötter en gång är vad som behövs för att vitalisera det! Detta är en svamp som samarbetar med trädets rötter. En god symbios som har visat sig mycket effektiv för att ta upp och hushålla med vatten och näring.

Vi fortsätter att erbjuda Mycorrhiza och hoppas kunna visa några resultat från redan behandlade träd och växter. 

Under frostfri period kan det appliceras. Pris: 600 kr per träd.

Gröna blad
Prisjustering 2020 
Timpriset kommer att justeras från den 1 januari 2020 till 700 kr/timme. 

Tjänster som kan nyttja RUT-avdrag med 50% är det mesta av trädgårdsskötsel och beskärning. Design av ny trädgård eller plantering ingår ej.

Om du behöver hjälp med att frakta tex. ris och grenar så behöver vi ta ut en avgift på 520 kr per lass för att täcka kostnaden till SRV för trädgårdsavfall. (Privatpersoner kastar fortsatt gratis hos SRV.)
Tangentbord
Nyttja ditt RUT 2019
För dig som vill använda RUT-avdrag för tjänster hos Drevvikens Trädgårdstjänst i början av 2020 och betalar före den 31 december 2019 kan använda årets ranson! Maila mig direkt om du vill nyttja denna möjlighet!

Du kan kolla ditt RUT-avdragskonto på Skattteverket. Du loggar in med BankID.

designskiss av trädgård
Inspirationskväll för din Trädgård
Välkommen att boka in den 16 februari kl.17-19! Under trivsamma former träffas vi i Chocolaterian i Haninge/Vega. Separat inbjudan med anmälan kommer efter nyår.

Vi bjuder på en grön inspirationsföreläsning med fokus på fruktträd och trädgård! Vi får möta trädgårdsarkitekten Helena Gustafsson på Caradonna Trädgårdsdesign som blev årets nyföretagare i Haninge 2019! 

Du får veta hur undviker de vanligaste misstagen vid beskärning och nyplantering av fruktträd, samt trädgårdsdesignens 7 viktigaste principer samt ge tips på hur du kan förbättra och utforma din trädgård med fokus på lättskött, hållbart och zonsmart!
Trappa i trädgård
Drevvikens Trädgårdstjänst
Vi har under året hjälpt till med fruktträdsbeskärning på våren och hösten. Trädgårdsskötsel som klippa häckar, rensat ogräs i rabatter och mellan trädgårdsplattor. Gödslat och hållit efter rabatter. Nyanlagt och förbätttrat gräsmattor. Räfsat löv på höstkanten.

Trädgårdstyling och städning inför försäljning och lite nyplaneringar har det också blivit i samarbete med trädgårdsdesigners.

Vad vill du få gjort i din trädgård 2020?
LikeTwitterForward
konvaljebacken 6, SE-14264, Trångsund, Sweden
You may unsubscribe or change your contact details at any time.