Subject: Högsommartips för Trädgårdsvännner

View this email online if it doesn't display correctly
Högsommartips 
Gröna plommon
Hej kära trädgårdsvän!
Så blev det riktig sommarvärme till sist! Jag hoppas att du njuter lika mycket som jag! 

I dag tipsar jag om extra hjälp i sommarträdgården och att RUT får ett större och bättre innehåll för dig som tar hjälp med beskärning av träd och buskar! Inför helgen får du ett evenemangstips för kropp och själ; det blir Antioxidantscanning och Vernissage på samma gång! 

Nu är det härligt med trädgård. Jag kan konstatera att det blir mycket plommon och äpplen hos oss. Jag hann få ned några frön i marken så lite ärtor och mangold blir det visst också, helt kravlöst. Det är bäst så för jag hinner inte lägga så mycket tid i min egen täppa…


Må gott!

mvh Tove Madsen
070 769 5487

Du får detta brev eftersom Du är en av mina högt värderade kunder! Om du av någon anledning inte vill ha mina mail så kan du avregistrera dig i slutet av brevet.
Sommarhjälpen
Prästkragar
Jag har hjälp av några sommarlediga ungdomar i år som under min vägledning har kunnat hjälpa några av er med sommarskötsel som ogräsrensning, vattning, häckklippning och beskärning av buskar.

Är du i behov av hjälp så har jag extrahjälpen att erbjuda sommarlovet ut!

RUT blir bättre!
Äpple
RUT har utökats och det kommer att gynna dig direkt!

Senare i augusti sätter jag igång med beskärning av fruktträden. Boka gärna in nu om du vill att jag kommer under hösten!

Fler trädgårdstjänster med RUT enligt skatteverket
Häck- och gräsklippning, krattning och ogräsrensning ger sedan tidigare rätt till rutavdrag. Från och med den 1 augusti 2016 ger också följande trädgårdsarbeten rätt till rutavdrag:

• Beskärning, fällning och borttagande av träd och buskar.
• Röjning av sly, stubbfräsning och vedkapning.
• Kompostering och ihop samling av trädgårdsavfall inför bortforsling.
• Återställande av mark efter att träd och buskar tagits bort.
Läs vidare på skatteverkets sida.

Lägg mattan på orgäset
med och utan ogräs
Det finns ogräs och OGRÄS. Om du har en del av trädgården som är svår att hålla ren eller om du vill utrota t.ex. kirskål så är Weedkiller en bra produkt.

Det är en matta som du lägger över området du vill täcka. Den släpper igenom vätan men växter kan inte komma upp. Du kan gå på ytan men den blir tåligare om du lägger täckbark på eller singel. Det går även att nyplantera och göra hål för dina plantor och slippa ogräset runt om. Läs mer om Weedkiller på hemsidan.

Här ser du hur det var före och efter hos en kund i Trångsund.
"Nu kan vi använda ytan och sniglarna syns direkt!"

Helgtips 30-31 juli
Vernissage och Antioxidantmätning
Affisch Vernissage 30-31 juli
Gunnel Madsen, min mamma, har för första gången en egen utställning med sina målningar. Hon har mycket ljus och känsla med i sina bilder. Hon får spännande bilder och ansikten till sig och hon uttrycker dem ofta i akvarell.

I samband med utställningen kommer jag att erbjuda en Antioxidantscanning för dig som är nyfiken hur det står ställt med motståndskraften eller nivån på ditt immunförsvaret. Du får ett värde direkt!  pris 100 kr

Lapa nu rikligt med D-vitamin i solen. ”The Miracle from God” har jag också hört sägas om solljuset som verkligen kan främja hälsan!

Välkommen till Högbergsgatan 48, önskar Gunnel och Tove!
30 juli kl 10.00-16:30, 31 juli 11:00-15:00 

Flicka på äng, akvarell av Gunnel Madsen
LikeTwitterForward
konvaljebacken 6, SE-14264, Trångsund, Sweden
You may unsubscribe or change your contact details at any time.