Subject: Grön Inspirationsföreläsning 🍀

View this email online if it doesn't display correctly
Inbjudan till En Grön Inspirationsföreläsning
Hej kära Trädgårdsvän!

En varm januari har vi haft och jag har börjat beskära så smått. Det är fortfarande rätt korta dagar med dagsljus men det ljusnar! Vill du ha hjälp med beskärning i vår så hör av dig!

I dagens brev kommer en inbjudan till en Grön Inspirationskväll som lovat!

Den 16 feburari kl 17 kommer jag och Trädgårdsdesigner Helena Gustavsson dela med oss av våra bästa tips! Nedan kan du läsa mer och anmäla dig.

Varmt välkomna till Grön Inspiration hos Chocolaterian!

med vänlig hälsningar 
Tove Madsen
Drevvikens Trädgårdstjänst
070 769 5487

Du får detta brev eftersom Du är en av mina högt värderade kunder! Om du av någon anledning inte vill ha mina mail så kan du avregistrera dig i slutet av brevet.
designskiss av trädgård
Inspirationskväll för din Trädgård
Varmt välkomna till en grön inspirationsföreläsning med fokus på fruktträd och trädgård! 

Föreläsare är trädgårdsarkitekten Helena Gustafsson på Caradonna Trädgårdsdesign och Tove Madsen, Trädgårdsentreprenör på Drevvikens Trädgårdstjänst. 

Det är väldigt roligt att få göra ett event tillsamans med Helena Gustafsson som också blev årets nyföretagare i Haninge 2019!

Vi kommer guida dig i konsten att beskära träd, ge tips kring nyplanteringar av träd, ge dig trädgårdsdesignens 7 viktigaste principer samt tips på hur du kan förbättra och utforma din trädgård med fokus på lättskött, hållbart och zonsmart!

Under kvällen bjuds det på kaffe eller te med kaka och möjlighet att ta del av Chocolaterians härliga utbud av praliner. Ta med en vän och kom!

Plats: Chocolaterian i Vega, Nynäsvägen 3F

Datum: söndagen 16/2

Tid: 17.00-18.30

Pris: 275 kr


Anmälan via shop.chocolaterian.se/Inspiration. Din anmälan är bindande men du kan ge biljetten till någon annan om du vill. 

Träd på vår planet
Mycorrhiza
En dos mycel/mycorrhiza på trädets rötter en gång är vad som behövs för att vitalisera det! Detta är en svamp som samarbetar med trädets rötter. En god symbios som har visat sig mycket effektiv för att ta upp och hushålla med vatten och näring.

Vi fortsätter att erbjuda Mycorrhiza och hoppas kunna visa några resultat från redan behandlade träd och växter. 

Under frostfri period kan det appliceras. Pris: 600 kr per träd.

Gröna blad
Prisjustering 2020 
Timpriset kommer att justeras från den 1 januari 2020 till 700 kr/timme. 

Tjänster som kan nyttja RUT-avdrag med 50% är det mesta av trädgårdsskötsel och beskärning. Design av ny trädgård eller plantering ingår ej.

Om du behöver hjälp med att frakta tex. ris och grenar så behöver vi ta ut en avgift på 520 kr per lass för att täcka kostnaden till SRV för trädgårdsavfall. (Privatpersoner kastar fortsatt gratis hos SRV.)
Trappa i trädgård
Drevvikens Trädgårdstjänst
Vi har under året hjälpt till med fruktträdsbeskärning på våren och hösten. Trädgårdsskötsel som klippa häckar, rensat ogräs i rabatter och mellan trädgårdsplattor. Gödslat och hållit efter rabatter. Nyanlagt och förbätttrat gräsmattor. Räfsat löv på höstkanten.

Trädgårdstyling och städning inför försäljning och lite nyplaneringar har det också blivit i samarbete med trädgårdsdesigners.

Vad vill du få gjort i din trädgård 2020?
LikeTwitterForward
konvaljebacken 6, SE-14264, Trångsund, Sweden
You may unsubscribe or change your contact details at any time.