Subject: Dags att beskära i höst👍Få Cash Back💵

Nyhetsbrev 2023-08-03

Hej Trädgårdsvän!


Hoppas att du ligger i hängmattan och ser dina frukter växa! Jag får väldigt lite med frukt i år och så kan det bli ibland. Allt ska stämma.


Vi har startat upp beskärning av fruktträd för hösten. Behöver du hjälp så hör av dig!
Vi bokar in och jobbar på med de som först anmält intresse.


Jag gissar att vi kommer kunna klippa en bra bit in i oktober. Kyla och mörker brukar sätta punkt för säsongen. Vill du ha JAS-beskärning så är det begränsat med tider.


Mitt Gröna Kort

Idag finns väl få fysiska kort av detta slag men jag är fortsatt stolt över mitt :-) När man nu inte är en golfspelare så känns det ändå bra att ha en grönt kort. När ni tipsar vänner i vårat avlånga land så finns det en lista på certifierade fruktträdsbeskärare hos Riksförbundet Svensk Trädgård.

Välkommen att få Cash Back!


Du som är kund hos mig har möjlighet att få Cash Back på dina köp av tjänster. Ja precis, pengar tillbaka när du handlar. Du får 2,5% på det som inte är RUT och 8% i Shopping Points som kan användas som delbetalning på Deals.


Vi är många handlare som gillar idén win-win! Vi får glada kunder och ni får pengar tillbaka! Du kan hitta det mesta du behöver köpa under myWorld.com. Handlar du online har du riktigt många butiker att välja på. Det finns 150 000 Partners över hela världen. Spana in "Zupergift" som är ett presentkort som ger dig Cashback på tex mat och upplevelser eller vardags handling på Stadium eller Åhlens!


Ditt medlemskap är gratis. Registrera dig idag!

Maila mig ditt medlemsnummer så skall jag lägga in ditt senaste köp under 2023! 🌞


Må så gott!


Varma hälsningar

Tove Madsen


Drevvikens Trädgårdstjänst

070 769 5487

www.blommaut.se


Powered by:
GetResponse