Subject: Dags att beskĂ€ra👍

Nyhetsbrev 2023-02-24

Hej TrÀdgÄrdsvÀn!


LÀngtan till vÄren kommer snabbt nÀr fÄglarna börjar kvittra!


Vi har startat beskÀrning av de frukttrÀd som inte beskars i höstas. Behöver du hjÀlp sÄ hör av dig! Vi bokar in och jobbar pÄ med dem som först anmÀlt intresse.


Jag gissar att vi kommer kunna klippa en bra bit in i april. NÀr knopparna svÀller dÄ Àr det svÄrt att göra bra snitt och beskÀrningen avslutas.


Vet du att du vill ha hjÀlp att vÄrstÀda i din trÀdgÄrd under april, maj sÄ Àr vi tacksamma om du vill höra av dig redan nu.



För dig som suktar efter TrÀdgÄrdsmÀssan sÄ Àr den snart hÀr! 30 mars till 2 april


Förra Äret hade vi en monter pÄ mÀssan och det var vÀldigt roligt och mycket jobb. I Är kommer vi bara vara besökare!


HÀr sÀljs bl.a ympris till dig som vill göra ditt eget familjetrÀd. Ympen lÀgger du i kylskÄpet tills det blir 1 maj dÄ Àr det dags att ympa. Nu Àr det pÄ grÀnsen till försent att ta eget ympris. TrÀdet behöver vara helt i vila nÀr man tar grenarna. Du skall ta av de grenar som Àr Ärsskott utan blomknoppar, bara bladknoppar. Grenarna skall helst vara tjocka som en blyertspenna.


Vill du ha hjÀlp att ympa sÄ hör av dig, jag hinner nog nÄgra kunder i början av maj.

VÄrens beskÀrning


Vi gillar att beskÀra och att följa trÀden Är frÄn Är! Det Àr ett kreativt jobb att bygga grenvarven för framtida Àppelkakor. Vill du lÀra dig mer sÄ fÄr du gÀrna vara med nÀr vi jobbar. Ibland hÄller vi kurser pÄ förfrÄgan frÄn villaföreningar eller privatpersoner.

Trevlig helg och mÄ sÄ gott!


Varma hÀlsningar

Tove Madsen


Drevvikens TrÀdgÄrdstjÀnst

070 769 5487

www.blommaut.se


Powered by:
GetResponse