Emne: ✿ Jeg kan hjælpe dig med to livs-forandrende områder for kvinden

Kære Friend.

I dag vil jeg give dig muligheden for at få mere at det, der virkelig kan hjælpe dig - og møde dine behov.

www.awomansheart.dk
Der er to helt særlige områder jeg kan hjælpe dig med:

Det ene er de mentale, emotionelle og psykiske påvirkninger fra toksiske og dysfunktionelle forhold - og fra forhold med narcissister og andre med personlighedsforstyrrelse - og hvordan du kommer fri at disse forhold med din værdi og selvtillid intakt som kvinde.

Det andet er hvordan kvinden kan spotte, hvornår en mand er en ordentlig mand - og hvordan hun sikrer sig et forhold, der møder hendes behov (og tænder mandens kærlighed) og lader hende skinne. 

Bl.a. gennem hendes feminine styrke, grænser og kommunikation - hendes tydelighed og stolthed og evne til også at værdsætte manden, som kvinde.

Kort sagt:

Jeg hjælper kvinder, der kæmper med:

♥ At tro på deres værdi og rigtighed som kvinde

♥At sidde fast i en cyklus af toksiske, dysfunktionelle og nedgørende kærlighedsrelationer

♥ Manglende viden om, hvordan de får kærlighed fra manden

-Til at få et liv med sunde grænser, opfyldte kærlighedsbehov og en dyb tro på dem selv og deres værdi som kvinde.

Den liste du står på her, giver dig inspiration om alle tre områder, dog mest om punkt 1 og 3.

Hvis du vil have endnu mere viden om dysfunktionelle/toksiske forhold og narcissister - og om hvordan du heler fra disse forhold, så kan du skrive dig op på denne liste:

Fri af dysfunktionelle og toksiske forhold

Du skal blot klikke på linket, så er du automatisk tilmeldt den anden liste.

Du kan også, hvis du kun er interesseret i viden om de dysfunktionelle forhold, unsubscribe fra listen her, som er A Womans Heart hoved mail (i bunden af mailen) når du tilmelder dig den anden liste. Så får du kun mails om det, der passer lige til dig. 

Og jeg vil også huske dig på, at du er meget meget velkommen til at skrive til mig med ønsker til emner og temaer - så kan jeg adressere det i både mine mails og webinarer.

♥ kærligst Helena



Du er altid velkommen til at skrive til mig på helena@awomansheart.dk med spørgsmål og kommentarer.
Er du parat til at få det bedre med dig selv og dit parforhold lige nu:

Produkter:

Syv dages feminin forvandling.

Kurset for kvinden der gerne vil vide hvornår hun er mest feminin og attraktiv - og hvordan det kan være nøglen til mandens kærlighed og dedikation (også ham dennye). 7 dage der forvandler dig - til lige når det passer i din kalender.

Hemmeligheden til ingredienserne i et forhold, der møder dine behov - og til at stå fast i din værdi som kvinde. Vurder dit nuværende forhold eller de bedste vilkår for det nye. Og få i øvrigt unik indsigt i, hvornår en mand åbner sit hjerte. 7 ugers online Program. (Til lige når det passer dig.)